Soutěžní video Nikol se na internetových stránkách pořadu objevilo toto úterý, tedy pár dní před ukončením diváckého hlasování. I když zatím nasbíralo jen pár desítek hlasů, podle zákulisních informací má už vyhráno.

„S Nikol se počítá jako s moderátorkou Talentmanie, vedení uchvátila svojí bezprostředností a vtipem. Skvěle nahradí Adelu Banášovou, se kterou má hodně společného. Obě jsou nádherné vysoké blondýnky,“ prozradil Blesku zdroj z televize Nova.

„Rozhodujeme se podle diváckého hlasování, ale konečné rozhodnutí, kdo bude uvádět Talentmanii, je na tvůrcích pořadu,“ řekla Blesku koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Zkušená Moravcová

Moravcová, která už přes rok randí s expřítelem Agáty Hanychové Markem Šíšou, není jen pouhá modelka. Má zkušenosti s moderováním i herectvím. Nedávno dotočila první 3D pohádku V peřinách a moderuje pořad na jedné internetové televizi.

„Jsem člověk, který stále musí něco dělat a napadlo mě, že bych mohla zkusit štěstí v Talentmanii,“ řekla Blesku Moravcová, která má tolik kuráže na to, aby mohla sekundovat Marešovi. „Já to beru jako výzvu a Leoše se jen tak nezaleknu,“ smála se Moravcová.

Fotogalerie
1 fotografie