Srdce mužů se sexy vypracovanými těly ulovily studentka Kristýna a choreografka Jana. A právě díky sympatické Janě se Petr Horníček a Zdeněk Moravec mohou pyšnit titulem vítězů soutěže Česko Slovensko má talent. Pomohla jim totiž s andělskou choreografií.

684445:gallery:true:true

Přítelkyně obou vítězů nesměly chybět ani na finále show. Studentka Kristýna, která chodí se Zdeňkem, ho celou dobu podporovala v hledišti s péřovou svatozáří na hlavě. "Trošku se zlobila, že na ni nemám moc času, protože jsme museli cvičit na soutěž," prozradil na svou polovičku Zdeněk. Za výhru to však stálo a Kristýna svému příteli veškerý čas, který s ní nestrávil, už dávno odpustila a po přenosu mu věnovala sladkou pusu.

684339:gallery:true:true

Petr se svou přítelkyní Janou podobné problémy neřešil. "Jelikož je choreografka, tak na sebe moc času nemáme, protože pořád pracuje tak jako já," vysvětlil Petr, který vede vlastní obchod se sportovním oblečením. Dokonce prozradil i to, že právě Jana klukům pomáhala a radila s vítěznou choreografií. "Jana dostala nápad na sestavu Padlý anděl a pomohla nám ji zrealizovat, poradila nám i s kostýmy," prozradil hrdě Petr.