"Zpívající finalisté rozhodně měli možnost prvního výběru písně. Dramaturgie pořadu měla hlas poradní a doporučující, pokud si finalisté nebyli s výběrem jistí," řekla Blesk.cz tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová. To znamená, že si Marián mohl vybrat jakoukoliv píseň dle vlastního výběru. Jenže on vsadil na osvědčenou klasiku, zřejmě jinou operní árii ani zpívat neumí. Rozhodně existuje mnohem více operních árií než od Luciana Pavarottiho "Nessun Dorma".

Rodák z Popradu má ale opačný názor. "O výběru písně jsem nerozhodoval sám," obhajuje se Zázrivý, tím si ale naprosto protiřečí s vyjádřením televize.

Kde jsou tak ty časy, kdy se o Mariánu mluvilo jako o zázraku a klenotu soutěže Česko Slovensko má talent? To že měl být v neděli večer hvězdný výkon?! Další velmi zarážející věcí bylo i to, že árii zpíval necelou minutu! Že by s Mariánem zamávala nervozita?

Fotogalerie
3 fotografie

Nestihl se naučit jiný text?

TV Prima si Zázrivého nechávala jako sladkou tečku nakonec, ale bohužel jeho výkon nedosahoval hvězdných kvalit. Celé vystoupení včetně hodnocení poroty se odehrálo během 5 minut. Takovému kouzelníkovi Richardu Nedvědovi se dal prostor až dvacetiminutový! Ale na rozdíl od Mariána aspoň diváky bavil! Ušlápnutý a nevýrazný projev slovenského operního talentu také udělalo své. Když si někdo nevěří, nemůže uspět ani ve finále, natož zaujmout diváky.

"Zapomněl text nebo se ho prostě nestihl naučit. Vůbec mě to u něho nepřekvapuje. Nikdo ho nenutil, že má zpívat tak krátce," tvrdí zdroj ze zákulisí soutěže a dodává: "V semifinále mu dramaturgie doporučila, aby zpíval něco, co lidé znají. Tehdy padla volba na Bocelliho."

Zázrivý se prostě bál, že opět vyhoří, jako tomu bylo během semifinále, když zpíval skladbu od Andrea Bocelliho a rozbrečel se. Tenkrát se ohradil, že si skladbu prý nevybíral sám, a proto selhal. Ve finále si písničku vybíral sám, ale místo skvělého výkonu opět selhal.