Dominika Hašková: Největší favoritka z dívek totálně propadla

Dominika Hašková
Autor: Martin Procházka

Dominika Hašková ve finále u diváků propadla. Největší podíl na tom měl nejspíše špatný výběr písně. Čechy neznámá americké píseň "I am Walking on Sunshine" od zpěvaček Aly a AJ neoslovila. Sice si Dominika vybrala rychlejší a temperamentní písničku, ale možná měla raději zůstat u pomalé balady jako v předchozích kolech. To zazpívala slavné songy od Leonarda Cohena "Halellujah" a neméně populární "I Will Always Love You" od Whitney Houston. Taková hitovka od Celine Dion "My Heart Goes on" z filmu Titanik by diváky jistě zaujala více.

Další špatnou volbou byly šaty, které si na sebe Dominika oblékla. Za to ale můžou nejspíše stylisté. Nadýchaná sukně z peří nelichotila její postavě a černá barva topu Dominice vůbec neslušela. Korunou na hlavě doslova byl její účes! Infantilní mašle a ohon na jednu stranu mladé zpěvačce na kráse rozhodně nepřidával!

Třetím minusem byl určitě i fakt, že má Dominika slavného tátu. To se v Čechách prostě neodpouští, i když nám Dominik Hašek vyhrál několik pohárů a medailí za Českou republiku v hokeji.

Marián Zázrivý: Slovenské želízko v ohni vyhaslo

Marián Zázrivý
Autor: Martin Procházka

Kde jsou ty doby, co se o Mariánu mluvilo jako o zázraku a klenotu soutěže Česko Slovensko má talent? Tohle že měl být v neděli večer hvězdný výkon?! První chybou u Mariána bylo to, že si vybral do finálového kola stejnou píseň jakou zazpíval v divadle, tím pádem nemohl diváky překvapit něčím novým, neokoukaným.

Rozhodně existuje mnohem více operních árií než od Luciana Pavarottiho "Nessun Dorma". Další velmi zarážející věcí bylo to, že árii zpíval pouhou minutu a půl! Že by s Mariánem zamávala nervozita? Proč si nevybral delší píseň?

TV Prima si Zázrivého nechávala jako sladkou tečku nakonec, ale spíše to vypadalo, jako představení zazpíval, poděkoval, odešel. To vše během 5 minut. Takovému kouzelníkovi Richardu Nedvědovi se dal prostor až dvacetiminutový! Ale na rozdíl od Mariána aspoň diváky bavil! Ušlápnutý a nevýrazný projev slovenského operního talentu také dělá divy. Když si někdo nevěří, nemůže uspět ani ve finále, natož zaujmout diváky.

Radek Bakalář: Kouzelník neoslnil vzhledem, natož kouzly!

Radek Bakalář
Autor: Martin Procházka

Bakalářovi předvídala porota velký úspěch. Mladý, nezadaný a pohledný kouzelník věděl, jak zaujmout diváky. Hlavně to něžné pohlaví. Nejdříve o sobě prohlašoval, že je nezadaný a přes Talent si chtěl udělat seznamku. Prý hledal hodnou a pohlednou dívku. Nakonec se však ukázalo, že už jednu doma má!

To, co předvedl ve finálovém kole, bylo hodno kouzelníka třetí kategorie! Nejprve předváděl neviditelný ping pong a poté trapná kouzla s kruhy. Nic nového ani speciálního. Nakonec se nechal zmizet a znovu se objevil. Bohužel kouzelník nezaujal ani vzhledem! Vlasy mu hyzdil šátek na hlavě a ve sportovní bundě a džínách nepůsobil ani elegantně, ani sexy. Tento mladý muž se má od Copperfielda ještě hodně co učit!

Porota i diváci tak byli jeho výkonem dosti zmateni. Nevěděli, jestli ho za kouzla a show chválit, nebo mu něco vytýkat. Tohle by rozhodně na Las Vegas nebylo. Zato takový kouzelník "pometlo" Richard Nedvěd diváky dohnal smíchem až k slzám. Jeho vystoupení mělo na rozdíl od Bakaláře šmrnc a drive. I když nepředváděl bůh ví jaká kouzla, jeho tzv. trapno magie prostě bavila, a proto postoupil mezi tři nejlepší.