Prima vypočítavě zařadila vystoupení dcery slavného brankáře Dominiky Haškové až na konec. Sice tím udržela diváky u obrazovek, ale jaksi si neuvědomila, že mladá zpěvačka díky tomu nemusí nasbírat dostatek hlasů. Po jejím vystoupení už divákům do konce hlasování zbývalo jen dvacet minut.

Ještě štěstí, že do hlediště usedl sám Dominátor a televize ho velmi často zabírala. Takže o přítomnosti Dominiky ve třetím semifinále věděli všichni od začátku přímého přenosu.

Na druhou stranu musíme uznat, že mladá Hašková opravdu talent má. Její podání hitu od Whitney Houston ze snímku Osobní strážce bylo téměř dokonalé.

Vypláznutý jazyk - rodinná tradice?

Když se porota jednohlasně shodla, že šestým finalistou je Dominika, udělal Dominátor zcela nepochopitelné gesto - vyplázl jazyk! Je to snad jejich rodinný výraz pro uznání nebo to bylo zcela spontánní? Každopádně může být hokejový brankář na svou dceru velmi pyšný. Je zřejmé, že toho ve zpěvu ještě hodně dokáže a slavné jméno jí může příjemně vyšlapat cestičku na výsluní.

"Věřím, že stejně jako já jsem stoupla u svého syna, tak i ty jsi teď stoupla u svého otce," prohlásila Bílá, když Dominice dala hlas.

Fotogalerie
6 fotografií