Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obtloustlá tanečnice předvedla vnady

/
  • O takové orientální tanečnici sní asi málokdo
    O takové orientální tanečnici sní asi málokdo (archiv TV Prima)
    4. září 2010 ● 17:44

    Je skutečně každá břišní tanečnice zosobněním půvabu a ladných a smyslných pohybů? Anebo musí být v prvé řadě odvážná a dostatečně sebevědomá? Tuto otázku si položili nejen porotci, ale i celý štáb show Česko Slovensko má talent na TV Prima.

    Již v upoutávkách na nedělní díl sestřihů z castingů se objevila břišní tanečnice s poněkud nestandardními křivkami. Ideálem orientální krásy se pro porotu nestala a ani svým výkonem nezaujala.

    O takové orientální tanečnici sní asi málokdo
    Autor: archiv TV Prima

    „Do upoutávek jsme ji dali, protože jsme si řekli, že určitě zaujme,“ řekl Blesku zdroj z TV Prima. Žena se představila jako Yasmine Rowin a porotě prozradila, že se na břišní tanec nedala z nějakého hlubšího důvodu, ale prostě proto, že neměla nic lepšího na práci.

    A tím, že se přihlásila do soutěže talentů, prokázala opravdovou odvahu, Jen ta ale nestačí!

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

zaviracispendlik: to je v pytli, to vyhvězdičkované slovo vůbec nebylo sprosté a vulgární

(05. 09. 2010 10:00)

zaviracispendlik: Ahoj Báro, moc ráda Tě vidím. Včera jsem po dlouhé době psala na XXL s Ganzi a moc mne to potěšilo!!!o prázdninách jsem se stále někde ***la Když jsem se teď chtěla napojit na Blesk, tak se dostanu do rubrik Blesk pro ženy, sport a talentmánii. Nikam mne nepusti. Včera jsem pustila svého noťase po opravě, tam se na celebrity dostanu, ale zase se mi včera neustále sekal počítač a když se nesekal, tak si hezky odpočíval, než se dal do práce) Jak jsem včera na XXL psala Ganzi, tak bych za tu dobu uštrikovala ponožku

(05. 09. 2010 09:44)

dobrotka: bara, asi se jedna moje odpoved k tobe nedostala. Uz je to davno a ani nevim u ktereho clanku uz to bylo. Ale zamyslela jsi se tam, jak asi vypada gogo. Ja ho znam. Teda jestli je to ten gogo zpred mnoha let tady na diskusi. No a k tanecnici? Sice jsem to nevidela, ale pokud pani k brisnimu tanci pristupuje stylem, ze nemela nic jineho na praci, tak to asi podle toho vypadalo. Brisni tanec nelze delat a dobre delat, pokud to delam z nudy. Ostatne jako i vsechno ostatni, ze? Si ji predstavuju, ze se jde z nudy pomilovat.

(05. 09. 2010 04:45)

sojam: a idiotismus...

(05. 09. 2010 02:53)

zirafa: - nebo spíš mají figuru a nejsou krabiciózní.....

(05. 09. 2010 00:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy