Vystoupení Bílé by se dalo nazvat - rudá Lucie se mstí Nově. Zpěvačka v krvavě červených korzetových minišatech a kozačkách do půli stehen řádila na pódiu, jako kdyby to mělo být naposledy. Provokativní pózy, vyzývavé pohledy a těsná objetí s polonahými tanečníky jasně poukazovaly na to, o co komerční televize přišla. Pravdou je, že Lucky žhavé vystoupení by bylo daleko živější než ublížený Marek Ztracený nebo Olympic, který stále dokola omílá své zastaralé hity.

"Mně opravdu nevadí, že jsem na Slavících nezpívala, a ani se nebojím, že bych si už na Nově nezazpívala. Pochybuji, že jsou tak hloupí, aby si mě jednou nezavolali. Stačí, aby se vyměnil ředitel," říká sebejistě zpěvačka, která nejenom v přímém přenose na předávání cen Český Slavík několikrát dvojsmyslně zmínila Talent a Primu, ale i na následující tiskové konferenci. "Kdo se bojí, nesmí na Primu," vykřikovala bojovně Lucie.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o televizi Nova Blesk.cz

Zatímco většina se k rebelskému chování Bílé staví pozitivně až obdivně, komerční televize k chování zpěvačky zaujala pohrdavý postoj.

"Škoda že Lucie Bílá nezůstala dámou. Exces ve formě nezákonného skrytého obchodního sdělení nedělají ani méně mediálně zkušení umělci," říká mluvčí Novy Michaela Fričová.

"Já už svůj svůj úspěch a popularitu mám, to, že nějaký čas nebudu na Nově, mě nemůže ohrozit," řekla Blesku třináctinásobná Slavice.

Fotogalerie
8 fotografií