Při páteční večeři v soutěži Prostřeno se realitní makléřka Helena dočká kritiky od svých spoluhráčů. A rozhodně to nebude příjemné. Ostatní se do ní totiž opřou kvůli její lži, že nedostala úkol týdne.

„Dneska už to přiznáš. Já avokádo nejím, nevěděla jsem, kam pro něj zajet a co z něho udělat, tak jsem ten úkol neudělala,“ uvedla na svou obhajobu blondýna. To jí ale vůbec nepomohlo...

Video
Video se připravuje ...

No konečně! Lhářka Helena se v Prostřeno přiznala! Proč lhala? FTV Prima

„Tys nám tady ale přísahala,“ rozčílí se jediný muž tohoto týdne Vojta. „Já vás chtěla zmást, chtěla jsem si z vás udělat srandu a chvíli vás v tom nechat,“ začne se bránit Helena a tím akorát vyhecuje ostatní k vyslovení vlastních názorů na její osobu.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Potom, co se do ní ostatní soutěžící pustí, Helena přizná, že takovou reakci nečekala a zamrzel ji hlavně názor soutěžícího Jana, který nedokáže pochopit, že Heleně nevadí, že si naprosto zničila společenský kredit. Lucie dokonce doplní, že Heleně nevěří ani nos mezi očima. „Nebylo to tak, že bych lhala, udělala jsem si jenom srandu, myslela jsem, že to pochopí,“ dodá Helena.

Video
Video se připravuje ...

Lhářka Helena neustála stud! Utekla z natáčení Prostřeno! FTV Prima

VIDEA, ZÁKULISÍ A NEJLEPŠÍ SCÉNY Z PROSTŘENO! >>> ZDE!

Fotogalerie
1 fotografie