Druhý večer pořadu Prostřeno přinesl mnohá překvapení i úsměvné momenty. Mezi ty zábavnější chvíle patřilo, když k večerní tabuli přišla hostitelka Jana (38) se zatraceně odvážným dekoltem, který vedle zahalené Ekatěriny působil trochu zvláštně. A to nebylo zdaleka všechno. Hlavní chodem totiž byly gratinované brambory s vepřovým plátkem, což naštěstí vyřešila kuchařka dne tak, že pro muslimskou spolustolující nahradila vepřové kuřecím. Nebude jí ale vadit, že kuřecí s vepřovým pekla společně?

Video
Video se připravuje ...

Jana vysvětluje, že ve skutečnosti neumí vařit. FTV Prima

Ukázalo se také, že Jana vůbec nevaří, a přiznala se, že dosud vařila tak možná 12x v životě. „Původně se přihlásil přítel, ale protože je kuchař, a tudíž vystoupit nemohl, padlo to na mě,“ prozradila účetní Jana, která hraje závodně bowling. Nervozitu Jana musela kompenzovat panáčkem slivovice, jinak ale alkohol na stole chyběl, protože všichni soutěžící respektovali přání Ekatěriny, která alkohol striktně odmítá. A to i u ostatních.

Druhý večer také ukázal, že i když by kvůli omezením plynoucím z výkladu islámu mohla být největším problémistou Ekatěrina, ve skutečnosti je zřejmě největším podivínem v téhle partě Bob. Ten se totiž rozvášnil ve chvíli, kdy zjistil, že jablečný závin je zavinutý! A to prý on nejí. Jeho paní prý musí dělat závin podle jeho pokynů, jinak ho nepozře, ale vyhodí.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno. Velký závinový problém FTV Prima