Mladá zpěvačka Gyöngyi Bodišová vyhrála finálový večer pořadu ČeskoSlovensko má talent. Objevila se po boku staršího muže, u kterého přebývá, a z toho vznikly spekulace, že je to její partner. V diskuzích na sociálních sítích právě tohle zajímalo diváky soutěže snad víc než další budoucnost výherkyně.

Slovenská reportérka, která dělala se zpěvačkou rozhovor, se rozhodla zjistit, kde je pravda. A v jedné otázce se tak narovinu zeptala: "Spáváte spolu?". Možná trochu zaskočená Gyöngyi odpověděla následovně:

„Vladko a já víme nejlépe, že v tomto směru spolu nejsme. Existuje hodně druhů přátelství. Já ho beru jako otce, poradce a člověka, který mi podal pomocnou ruku,“ vysvětlovala Bodišová v rozhovoru pro Čas.sk trochu kostrbatě.

Zpěvačka dokonce prozradila, že se starým pánem ani nic mít nemohla. Je totiž zamilovaná a má přítele. Tím také vyvrátila informace, že by byla lesbička, na přenosu s ní byla kamarádka. „Někoho mám, ale víc o něm hovořit nechci, protože si to nepřeje,“ uvedla.

Video
Video se připravuje ...

Gyöngyi Bodišová v semifinále Česko Slovensko má talent FTV Prima

Bodišová měla už od dětství pohnutý osud. Vyrůstala v dětském domově, dokonce chvíli žila na ulici. V poslední době se její život ale obrátil k lepšímu. Vyhrála talentovou soutěž a dostala hodnotné dary a také jí za nějakou dobu na účet přistane hotovost.

„Auto si určitě nechám, budu ho potřebovat. Nemám řidičák, ale udělám si ho. (...) Dovolenou v Ománu chci věnovat mému vychovateli panu Bártovi a jeho manželce. (...) Peníze bych chtěla vrazit do svého alba, jestli by mi Janko Lehotský, s kterým bych ráda spolupracovala, napsal pár písniček. Investovat budu muset i do zubů (...), protože je mám škaredé a zkažené. No a ráda bych si zabezpečila střechu nad hlavou,“ vypočítala své plány Gyöngyi.

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Žila jsem na ulici, myla jsem se vodou ze hřbitova! Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií