„Do projektu Zlatá mládež jsem šla s tím vědomím, že mě veřejnost bude s největší pravděpodobností brát špatně. Nemám tendenci někoho přesvědčovat o tom, jaká opravdu jsem. Ať udělá člověk cokoliv, splní zadané úkoly, stejně ho lidi začnou „hejtovat“ a málokdo má odvahu na to, aby vám negativní komentář, či jakoukoliv kritiku řekl do očí,“uvedla na přímo v rozhovoru pro Blesk.cz Nicol z nového seriálu Zlatá mládež.

V době natáčení ještě blondýnka, studentka soukromé školy a tak trochu party girl, které záleží hlavně na tom, jak v každé situaci vypadá. Taková by se vám mohla z prvních dílů seriálu zdát. Ale je tomu skutečně tak? „Četla jsem o sobě, že jsem modelka. To není pravda. Nikdy jsem nic takového oficiálně neuvedla, že bych se tím živila,“nechápala Nicol. Může se zdát, že se tak ve Zlaté mládeži prezentuji, ale proč jsem si asi vzala na jatka růžové šaty? To byla nadsázka. Lidi nevidí ten skrytý humor. Kdybychom měli být usedlí a měli všechny úkoly plnit tak jako třeba Jirka, lidi by program nejspíš přepnuli nebo rovnou televizi vypnuli. Vždyť musí být vidět kontrast, který mimochodem diváky baví,“ uvedla s tím, že zpočátku komentáře lidí na svoji osobu vnímala špatně, ale pak si řekla, že si je nesmí přeci jen brát osobně. Kritika je na druhou stranu nezbytná. Co člověk, to jiný názor.

Jednou se ale díky komentáři dost pobavila. „Pátrám v paměti, proč jsem na jatkách řekla, jestli je cucka kopýtko? To bylo dost mimo mísu. Šla jsem do toho jen kvůli televizi, nutili nás, jako jediná jsem do toho šla. A teď nedávno jsem četla reakci diváka, který napsal, že sice nevím, co to je cucka, ale co je cecka, vím určitě,“ odvyprávěla se smíchem.

Po zhlédnutí prvního dílu seriálu se však Nicol trochu vyděsila. Mohly za to záběry, které byly podle ní vytrženy z kontextu.„Na začátku jsem řekla, že ‚studuju soukromou školu, takže si umíte představit, že přístup je jiný‘. Tím jsem myslela, že mi škola umožní sestavení individuálního plánu, abych mohla při studiu také pracovat a tím pádem se uživit. Soukromou školu jsem volila na základě renomé, referencí a kvality studia. Sice nevím proč, ale Češi mají tendenci hodnotit školu pouze podle toho, jestli je veřejná nebo soukromá,“ uvedla na pravou míru kráska.

I přes všechna úskalí, kterými si při natáčení prošla, usoudila, že jí zkušenost hodně dala a změnila ji.„Upustila jsem od večírků, úplně. Změnil se mi život. Nikam nechodím, jen práce, škola, práce, škola. Snažím se primárně věnovat studiu. Přeházela jsem si priority. Navázala jsem se na dobré lidi, získala nového kamaráda – Renata. A hlavně jsem upustila od lidí, kteří mě stahovali na dno. Mládež pro mě byla zpestření, ale život před ní bych už žít nechtěla. V tom mi to dalo hodně,“zapřemýšlela Nicol.

A každopádně by do projektu šla znovu, i když podruhé by už měla pár pravidel, kterých by se držela. Byla to zábava, byli jsme střed zájmu, všichni se o nás zajímali, když jsme něco chtěli, bylo nám převážně vyhověno – to byl komfort. Ale na druhou stranu jsme museli dělat věci, které bychom za normálních okolností dobrovolně nedělali, a nechtělo se nám do nich. Ale stejně bych do projektu šla znovu, ale už bych si dávala pořádný pozor, jak budu na ostatní působit,“ uzavřela Nicol.

Fotogalerie
10 fotografií