Vlado (67), který nemá daleko do důchodu, se Gyöngyi ujal v době, kdy žila na ulici. Občas jí finančně pomohl nebo ji pozvala na jídlo. Ale když zpěvačce bezdomovci podpálili boudu, tak jí okamžitě nabídl, že může u něj bydlet.

"Vlado, není můj přítel, je to kamarád, u kterého bydlím a ještě nějakou dobu mohu bydlet. Pomohl mi v době, kdy jsem byla úplně na dně, neměla jsem nic ani doklady. On mi se vším pomohl a nebýt jeho, nebyla bych v Talentu. To on mě přivedl na casting," řekla Blesk.cz vítězka páté řady Česko Slovensko má Talent.

"Mám Gyöngyi moc rád a vím, že si zaslouží lepší život. Když ji slyším zpívat, tak pláču. Výhru v Talentu jí moc přeji, věřím, že je to začátek k lepšímu životu," svěřil se Blesk.cz Vlado, který svou chráněnku doprovodil nejenom na finále, ale i na afterparty.

Talentovaná Romka tvrdí, že nemá vztah s mužem. "Muže žádného nemám, jsem nezadaná." Ale na večírku se od ní nehnula oblejší dívka s chlapeckým účesem. "To je moje přítelkyně," představovala svůj doprovod ostatním soutěžícím. Podle některých jsou s Gyöngyi víc než kamarádky, které se prý velmi rády baví v bratislavském gay klubu Apollon.

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Žila jsem na ulici, myla jsem se vodou ze hřbitova! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Chtěla jsem jít do SuperStar! A co udělá s výhrou? Blesk TV