Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oživlá dřeva ve StarDance vždy končí na předních příčkách! Bude Pavlásek ve finále?

/
  • Oživlá dřeva ve StarDance
    23. listopadu 2015 ● 21:21

    I když to zní jako sci-fi, tak ve StarDance vůbec nejde o to, zda jste talent jako Harapes, nebo zda při trénincích potíte krev, abyste na parketě byli co nejlepší. O osudech soutěžících rozhodují diváci a ti leckdy nehodnotí tanec, ale sympatie, show, jež jim přijde zábavná, a většina soucítí s těmi, kteří šlapou zelí.

  • 1.

    Tydýt Pavlásek

    V právě probíhající sedmé řadě StarDance se ukázalo, že divákům nejde o to, zda soutěžící dokonale zvládají kroky, ale zda je dokáží pobavit. Ukázkovým příkladem je bavič Lukáš Pavlásek. Lukášovi sudičky do vínku pohybový talent rozhodně nedaly. V tomto případě by si cenu za zásluhy zasloužila jeho taneční partnerka Lucie Hunčárová. Ta vždy tančí ne za dva, ale za tři, aby to aspoň jako tanec vypadalo. Ale diváci se baví, a tak snaživí a stále se zlepšující tanečníci, jako byl Marek Taclík nebo Leona Machálková, vypadávají>>>

    Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
    Autor: archiv Blesk

  • 2.

    Václav Vydra

    V minulých ročnících o slavné soutěžící, kteří šlapali zelí, nebyla nouze. V roce 2006 se Václav Vydra dostal až do finále s Romanem Vojtkem. Nakonec se králem tanečního parketu stal Roman.

    Petra Kostovčíková a Václav Vydra
    Autor: archiv Blesk

  • 3.

    Jiří Schmitzer

    O rok později připomínaly chůzi na chůdách začátky herce Jiřího Schmitzera. Ten skončil na třetím místě. Kromě svého specifického tance zaujal také vytahanými leginami, v nichž poctivě na každý přenos trénoval. Po vyřazení ze soutěže je dal do aukce, která vynesla neuvěřitelných 200 tisíc, jež pak putovaly na konto Člověka v tísni.

    Simona Švrčková a Jiří Schnitzer
    Autor: archiv Blesk

  • 4.

    Filip Sajler

    V roce 2010 byl za oživlé dřevo označován kuchař Filip Sajler. Ten skončil na šestém místě.

    Filip Sajler a Veronika Šmiková
    Autor: archiv Blesk

  • 5.

    Imrich Bugár

    V roce 2013 patřil mezi nejtopornější někdejší olympijský vítěz v hodu koulí Imrich Bugár. I ten si ovšem odnesl bronzovou medaili.

    Imrich Bugár s Jitkou Šorfovou
    Autor: archiv Blesk

    Fotogalerie
    6 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

pavla_v: Pavlásek není asi pitomec, ale tanec by měl být o tanci a ne o humoru. Je škoda, že má tolik hlasů

(25. 11. 2015 15:48)

jeromeklapka:  Sranda by bola,ak sa podarí Čechom dotlačiť ho do víťazného konca a CBS by usporiadala medzinárodné "klání"víťazov a tento trubiroh tam bude zastupovať Česko ako nejlépe tančící hvězda

(24. 11. 2015 19:55)

hejhej: janejaneja: Soutěž se jmenuje, když hvězdy tančí...... Pavlásek je co ????? Působí na silně retardovaného jedince a jemu podobní posílají hlasy. Takového ubožáka ještě soutěž neměla. Někteří v m inulé soutěži třeba těžko zvládali tanec a brzo vypadli, nebo se zdokonalili, v každém případě něco v životě dokázali . Ale Pavlásek ????

(24. 11. 2015 15:50)

silueta: janajaneja pro tebe je Pavlásek pitomec a ty si určitě chytrá,všichni víme,že mu to nejde jako Jitce ale ta má dar skvěle se pohybovat a není to soutěž profesionálů,všichni tam šli jako netanečníci,jen se mu každý posmívá, jak Eben tak ta partička za pultem co rozdává body a tím víc mu lidi posílají hlasy,je to šaškárná jako každá jiná soutěž,ještě,že je Pavlásek nad věcí a nedělá si z toho vrásky a oni to zařídí aby vypadl.

(24. 11. 2015 12:11)

janejaneja: Smutné je na tom to, že dříči, jako třeba Leoš M., nebo Jitka S., dělají svojí dřinou asi jenom křoví tomu pitomcovi. Ten by měl odstoupit, aby to bylo spravedlivé, neboť to je soutěž o tanci a on ví, že je totální dřevo, a není to soutěž Na stojáka- tu by možná vyhrál. Do taneční soutěže nepatří a jen de*menti mu posílají hlasy.

(24. 11. 2015 09:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy