Už dvě kola po sobě měla mladá maminka Sabina Slepčíková namále. Porota ji jednohlasně označila za nejslabší článek mezi všemi finalisty, s čímž souhlasí i televizní diváci.

„Díky bohu za divokou kartu. A já doufám, že Slepčíková vyletí, nemá absolutně žádný charisma,“ projevil na sociální síti názor jeden z diváků. A další se přidali.

„Štěpánek si zaslouží být v SuperStar. Sabina ať už jde pryč,“ říká jiný. „Příští týden doufám, že už opustí soutěž Sabina. Nechápu, jak Štěpán mohl mít méně hlasů než ona! Nějak to celé ztrácí smysl,“ pozastavuje se nad výsledky další divačka.

Své si o tom myslí i fanoušci SuperStar na Slovensku. „Sabina je tam najslabšia, už mala vypadnuť dávno a neviem, kto hlasoval keď mal vypadnuť Štepan. Veď on patri medzi 3best,“ hlásí sousedi.

Podle mnohých se Sabina drží v SuperStar díky svému bratrovi Daliboru Slepčíkovi, který má na rozdíl od sestry obrovský fan klub a dost možná i nejvíce hlasů. Jiní si zase myslí, že si Štěpán nejspíš trochu naštval naše sousedy, když v medailonku, v němž TV Nova testovala jejich znalosti, prohlásil, že Slováci se rovnají Maďarům, a ti pro něj pak nehlasovali. Tak Štěpáne, do budoucna pozor na pusu...

Fotogalerie
9 fotografií