Milá Karolína Přibylová se do SuperStar dostala jako slepá k houslím. Původně se starala o občerstvení zaregistrovaných účastníků v prvních výběrových kolech. Pak ji ale objevil moderátor Pyco, který jí domluvil vystoupení před porotou. A klaplo to. Dostala se až do semifinále a v neděli večer bude bojovat o své místo ve finále.

Pycovi může poděkovat i za další věc. Díky němu se totiž seznámila s finalistou SuperStar Palem Kovaličkem, se kterým ho podle tn.cz pojí velmi důvěrné přátelství. Ale nic víc, protože mezi oběma je v reálných životech hodně velká dálka a podle nich by to nefungovalo. Tak uvidíme, jestli zůstanou opravdu jen u přátelství.

Video
Video se připravuje ...

Karolína Přibylová TV Nova

V minulých ročnících se to však láskou jenom hemžilo. Mezi nejznámější páry patřili určitě Ben Cristovao a Monika Bagárová. Oba dva po soutěži rozjeli slušnou hudební kariéru, jejich vztah ale nevydržel.

852339:full:true:true

V podobném duchu se nesl vztah Celeste Buckingham a Martina Haricha. Tito dva "mlaďoši" svou lásku dlouho tutlali. Pak s ní vyšli na veřejnost, ale vztah na dálku oba dva dlouho udržet nedokázali.

Martin harich a Celeste Buckingham
Autor: Profimedia

Také nezapomenutelný hulič Michal Šeps, který se účastnil SuperStar v roce 2011, našel v soutěži lásku. Alžbětu Kolečkářovou, o které už dnes není ani vidu ani slechu. On se ale občas ještě někde objeví. Jestli to ale páreček táhne pořád společně, bůhví...

Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová
Autor: Profimedia

Můžeme být tedy akorát zvědaví, co přinese letošní ročník soutěže. Momentálně bude nejpodstatnější zjistit, které dívky se dostanou do finále. Proto se dívejte v neděli večer na TV Nova.

Fotogalerie
7 fotografií