Začala devátá řada jednoho z nejoblíbenějších seriálů: Teorie velkého třesku. A fanoušci, kteří poctivě sledují každý díl, jistě ví, jak skončila osmá řada. Amy se totiž rozešla se Sheldonem a on se teď snaží ji získat zpět.

Jedním z pokusů byl díl videoblogu Fun with Flags, který spolu ještě v dobách jejich vztahu Sheldon s Amy dělali. Nutno ocenit, že se ke tvůrcům konečně doneslo, že už není žádné Československo, ale Česká republika a Slovensko. Dokonce můžeme smeknout pomyslný klobouk před tím, že ke každé zemi přiřadili správnou vlajku. Co tedy tvůrcům a Sheldonovi Cooperovi uniklo?

Sheldon si totiž dobírá Amy za to, že mu řekla, že by to mezi nimi nemohlo fungovat, a rozešla se s ním. Česká republika se radši měla držet zuby nehty toho, co měla, a být za to ráda... hlavně proto, že už není nejmladší,“ rozčílil se zhrzený Sheldon. Ale moment, Česká republika? Na rozdíl od Slovenska právě Česká republika chtěla spojení zachovat. Po nekonečných debatách se však ukázalo, že to nebude možné. I když jsou Spojené státy daleko, přece jen by si mohly o zemích, které zabudovávají do svých scénářů, zjistit alespoň to základní z jejich historie.