Jak už Blesk informoval, půl roku po natáčení pořadu a návštěvě sociálních pracovnic se čtyřčlenná rodina, která žila v jedné místnosti plné svinčíku, přestěhovala do panelového bytu 2+1 v Kolíně.

Nové bydlení působí čistě a uklizeně. Natálka (6) a Stefanie (1,5) mají dokonce svůj dětský pokojíček s kupou krásných hraček. V bytě není cítit ani zápach z cigaret. Věra s Petrem kouření trochu omezili a chodí si zapálit ven nebo si dají cigaretku při otevřeném okně. A přiznávají, že jsou stále šťastni jako na začátku natáčení.

Video
Video se připravuje ...

Ostré zúčtování Výměny manželek: Ukončete to, nebo ji zabiju! TV Nova

„V našem vztahu se nic nezměnilo, je to pořád stejný, všechno zůstalo při starým,“ řekla mladá maminka. „Jinak jsou u nás ale radikální změny. Kromě bydlení má Petr novou práci. A taky vaří, už se střídáme,“ svěřila Věra.

Věrka se dokonce snažila prorazit jako zpěvačka. V roce 2009 ještě jako svobodná pod jménem Rykrová zkoušela štěstí na castingu v SuperStar. Bohužel její výkon byl jeden z nejkratších v soutěži. Před porotci Martou Jandovou (41) a Paľo Haberou (53) pěla jen dvě vteřiny a 84 setin, než ji zastavili. Jen další tři letěli rychleji než ona.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zuby si nečistím, bolí mě pak dásně! TV Nova

Fotogalerie
8 fotografií