Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 nejlepších současných TV seriálů natočených podle komiksu! Z papíru až k milionům diváků

/
  • Které jsou ty nejlepší současné komiksové seriály?
    Které jsou ty nejlepší současné komiksové seriály? (Oficiální zdroj)
    24. května 2015 ● 06:29

    Komiksové televizní seriály zažívají obrovský boom. Na obrazovkách se to hemží superhrdiny a příběhy, které byly původně vyprávěny v bublinách na papíře. Toto je 7 nejlepších současných komiksových seriálů, jejichž sledování určitě není ztráta času.

  • 1.

    Živí mrtví (The Walking Dead)

    Postapokalyptický seriál, v němž se snaží hlavní hrdinové přežít ve světě zamořeném zombiemi. Temné pojetí přitahuje v USA k televizním obrazovkám až 15 milionů diváků, ale i u nás má seriál již kultovní status. Fanoušci při sledování nemají nejmenší páru, kdo z hrdinů zemře, což dělá z Živých mrtvých neustále napínavou podívanou.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Živí mrtví Oficiální zdroj

  • 2.

    Arrow

    Seriál, který novodobé šílenství se superhrdiny na televizních obrazovkách v podstatě odstartoval. Miliardář a sukničkář Oliver Queen obléká kostým se zelenou kapucí a stává se Green Arrowem, lukostřelcem, který brání obyvatele svého města Starling City před bezprávím. Seriál ozvláštňují dvě časově odlišně umístěné dějové linky.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Arrow Oficiální zdroj

  • 3.

    Gotham

    Gotham, město hříchu, zločinu a násilí. Město, které chrání Batman. Seriál se však odehrává v době, kdy maskovanému hrdinovi Bruci Waynovi zabili rodiče. Je to stále malý kluk, který však oplývá neobyčejnou inteligencí a detektivním umem. Navíc mu pomáhá detektiv Jim Gordon. Seriál sleduje celou řadu postav z komiksu o Batmanovi v jejich počátcích.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Gotham Oficiální zdroj

  • 4.

    Daredevil

    Když byl Matt Murdock malý, přišel při autonehodě o zrak. To mu ale zbystřilo ostatní smysly, takže je extrémně rychlý, vše slyší a navíc ovládá bojové umění. Přes den je to ale začínající právník, který se snaží postavit padouchům legální cestou, zatímco přes noc jim jako maskovaný hrdina dává na budku.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Daredevil Oficiální zdroj

  • 5.

    Flash

    Uhodil do něj blesk a od té doby již není obyčejným člověkem. Je neskutečně rychlý a své schopnosti se snaží Barry Allen využít k tomu, aby pomáhal lidem v nebezpečí. Seriál začal jako odbočka Arrow, ale brzy si získal velkou popularitu sám o sobě. Jde navíc již o druhé televizní zpracování komiksu Flash.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Flash Oficiální zdroj

  • 6.

    Agents of S.H.I.E.L.D.

    Filmový svět Marvelu – to je Iron Man, Thor, Kapitán Amerika a další superhrdinové. Jejich příběhy jsou propojeny právě se seriálem Agents of S.H.I.E.L.D., který se zabývá případy, jež vyšetřuje tým speciálních agentů dobře obeznámených se superhrdiny, jejich schopnostmi a mimozemskými světy.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. Oficiální zdroj

  • 7.

    Agent Carter

    Byla první velkou láskou Kapitána Ameriky, ale na rozdíl od něj zůstala v minulosti. Píše se rok 1946 a agentka Peggy Carter bere do rukou veškerou odvahu a při práci pro tajnou organizaci se snaží odhalovat nekalá tajemství a pomáhat Howardu Starkovi, otci Tonyho Starka, známého jako Iron Man.
    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál Agent Carter Oficiální zdroj

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

hrohtest: Walking Dead je jasný favorit...

(24. 05. 2015 12:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy