„Tak za tohle bych Katku zabila. Kočičí hovínko pod postelí! To je katastrofa. Jich mi líto není, ale té malé ano – že v tom musí žít...,“ hrozí se matka tří dětí, které se protáčely panenky už v kuchyni při pohledu na dřez plný neumytého nádobí a přeplněný odpadkový koš, kolem kterého se rojí hejna much.

Partnerovi Honzovi (26) se také nelíbí, že matka jeho dcery Kateřina (20) nemá vztah k uklízení. Daně ale bez vyzvání pomáhá. Katka zápasí s čistotou i u náhradní rodiny. Jirka (36) ani dcera Kristýna (19) nechápou, jak takhle může mladá žena žít...

„Já mám doma chaos, mám tam uklizeno tak, jak je pro mě uklizeno. Je to pro mě můj standard, nebudu trávit denně deset hodin tím, že budu uklízet,“ rozčiluje se mladá maminka s tím, že si je vědoma, že by měla uklízet více, ale rozhodně ne tolik jako uklízením posedlá Dana.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Prach, špína a kočičí výkaly pod postelí! TV Nova

Víte, že... V kočičích výkalech se skrývá velké nebezpečí: obsahují totiž vajíčka parazita, který způsobuje nemoc toxoplazmózu. Ta je přenosná i na člověka a nebezpečná zejména pro těhotné ženy!

Partneři Dana (42) a Jiří (36) bydlí v pronajatém bytě 3+1. Spolu mají syna Zdendu (6), on si do svazku přivedl dceru Kristýnu (19), ona Adama (17). Jiří přes týden pracuje v zahraničí, doma bývá jen o víkendech. Přesto si nejsou partneři vzácní. Jiří by potřeboval více lásky, ale Dana raději uklízí, než by trávila čas s ním.

V nájemním bytě 2+1 na sídlišti bydlí mladá rodina – Kateřina (20), Honza (26) a jejich tříletá Karolínka. Maminka je nezaměstnaná a otec se živí jako montážní dělník. Spolu doufají, že se z Výměny poučí o životě a že Katka konečně trochu dospěje. Honza by zase rád začal jednat a myslet jako chlap a ne jako bačkora.

Fotogalerie
14 fotografií