Hned v úvodu zítřejší reality show se mladí manželé z Mlečic na Rokycansku pohádají. Jejich vztah je nesmírně narušený. Už se vůbec nedá hovořit o lásce. „Dochází i k větším konfliktům, třeba když jsi po mně hodila kudlou, že jo,“ šokuje hned na začátku nezaměstnaný Tomáš (24). „To nebylo hození, po pravdě jsem ti ji chtěla zapíchnout do nohy,“ popisuje Martina (27). „Bránil jsem se...“ říká Tomáš. „... jo, pěstí! Narval mě do zdi, kopnul do mě, tahal za vlasy. A u všeho jsou děti,“ přiznává dvojnásobná maminka na mateřské dovolené.

Nezaměstnaný Tomáš si během deseti dní uvědomí, že takhle dál žít nechce. S náhradnicí Irenou (37) totiž prožívá krásné chvíle. „Přemýšlím, jestli by se Martina dokázala změnit, mám smíšené pocity. Není tam pro mě láska, ale zvyk. Kdybychom neměli děti, jsem od ní pryč,“ přiznává Tomáš, který je rozhodnutý něco změnit.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Útoky nožem i rány pěstí! TV Nova

Zatímco Tomášova náhradní žena se nemůže dočkat, až se z nefunkční mlečické domácnosti vrátí domů do Brna, mladý tatínek dvou dětí přemýšlí, jak své ženě řekne, že ta »Itálie« u nich musí skončit. Pro Martinu jeho rozhodnutí představovalo ránu přímo mezi oči. Dostala totiž od Tomáše ultimátum tří měsíců, jinak je se vztahem amen!

Martina a Tomáš z Mlečic

Mladá rodina žije v bytě 3+kk. Martina (27) je na mateřské a Tomáš (24) je v současné době nezaměstnaný. Do Výměny rodinu přihlásila Martina, aby si manžel uvědomil, že každý by nevydržel to co ona. Pro něj prý mateřská není práce. Tomáš si stěžuje na to, že jeho manželka vůbec nic nedělá.

Irena a Petr z Brna

Jsou spolu dva roky a stále jsou zamilovaní až po uši. Irena (37) a Petr (27) žijí s dcerou Sofinkou (14 měsíců) na brněnském sídlišti v bytě 3+1. Maminka na mateřské má ještě dvě dcery z předchozích dvou manželství. Do Výměny rodinu přihlásil zedník Petr, který touží po nové zkušenosti a adrenalinu.

Fotogalerie
9 fotografií