Leoštotiž na pódiu sice hezky vypadal, ale co se moderování týče, nebyl zrovna ve formě. Zatímco jeho partnerka Tina působila jako obvykle naprosto přirozeně, Leoš se do svých vtípků od začátku zamotával a několikrát se přeřekl. A když už nevěděl kudy kam, útočil.

Jako v případě, kdy chtěl povzbudit soutěžícího Viktora Holomka poté, co si ho vzali porotci do parády. "Já si Michala Davida vážím, je hvězda a spoustu toho dokázal, ale někdy jsou ty jeho komentáře fakt mimo. Já nebudu hodnotit, jestli jsi zpíval dobře, nebo ne, ale Stinga jsi fakt nepřipomínal," rozpovídal se Leoš.

Jenže Michal si to nedal líbit. "Ty tomu naštěstí nerozumíš, tak se starej o sebe, hezky se oblíkej a hezky mluv," odvětil mu s úsměvem. Bezradný Leoš nevěděl, jak by honem rychle odpověděl, a tak zvolil starou známou taktiku, která dí, že nejlepší obrana je útok. "Michale, ty jsi neměl dneska prášek," pravil.

Populární hitmaker odvětil, že si dal dokonce dva, a tak se chlapci nakonec usmířili slovy: "Co se škádlívá, rádo se mívá."

O pár minut později však pilulky nejspíš zobali i mnozí diváci u televizních obrazovek. Všemu totiž nasadil korunu kouč Majk Spirit, když na Leošovu facebookovou otázku, zda chodí na záchod, zcela bez kontextu začal spílat zejména slovenským médiím, ale i některým fanouškům, kteří jeho a další umělce kritizovali.

Nezbývá, než doufat, že někdo z produkce účinkujícím při příštím vysílání dávkování léků pohlídá...