Byl to dlouhý natáčecí den. Josef zrovna dotočil svůj medailonek a v parku dětenického zámku čekal na další pokračování natáčení. Podle scénáře ho čekala soukromá setkání s uchazečkami, které bojují o jeho srdce. V tom se Josef zničehonic sesunul k zemi. Příčinou kolapsu byl pravděpodobně epileptický záchvat. Na poslední chvíle před kolapsem se podívejte na videu.

Video
Video se připravuje ...

Farmář: Poslední vteřiny před kolapsem! FTV Prima

„Josef tvrdil, že se mu to stalo poprvé. Nápadník farmářky Zuzany, hasič Martin, mu poskytl první pomoc a pak už si ho převzala záchranná služba,“ řekla PR manažerka pořadu Anna Bezděkovská.

Záchranáři ho odvezli po ošetření do nemocnice, kde strávil 24 hodin. Natáčení tak kvůli tomu muselo být přerušeno.  „Žádné záběry z jeho kolapsu vysílat nebudeme,“ upřesnila k tomuto dílu »Farmáře« mluvčí Bezděkovská.

Z Josefova kolapsu byla v šoku i moderátorka Farmáře Laďka Něrgešová. „Josef už od rána nevypadal dobře a bylo vidět, že kromě stresu mu je i zima. Je mi líto, že se to stalo. Ale naštěstí mu byla hned poskytnuta první i druhá pomoc. A vzpomínám si, že když ho pak propustili na natáčení, tak se v jednu chvíli opět dostal do stresu a úplně se klepal. Snažila jsem se ho uklidnit, aby se to nestalo znovu. Dal to, ale měla jsem strach,“ prozradila Něrgešová.

Ani režisér reality show čelil takto nečekané situaci úplně poprvé. „Nikdy se mi nic podobného nestalo. Byla to extrémní situace,“ řekl Bělohlavý.

Doufejme, že farmář Josef bude v pořádku. Jak se po kolapsu zotavil a zda ho jeho nápadnice hned začaly opečovávat, uvidíte už v pátek na Primě.