Již včera jsme vás informovali o tom, že Ordinaci v růžové zahradě bude muset opustit jistá postava. Po smrti Magdy Mázlové to tedy bude někdo další, kdo v oblíbeném seriálu zemře. K osudnému okamžiku dojde při autonehodě, při které chce psychicky narušený žárlivec Beneš zajet doktora Kalinu. Do cesty se mu ale dostane Gábina Šímová i s kočárkem, který to odnese ze všech nejvíce. Alespoň zprvu to tak vypadá.

Smrt v tratolišti krve totiž nečeká malého Filípka, ale bláznivého žárlivce Beneše, který celou nehodu způsobil. Diváci si tak nejspíš oddechnou. Postava, kterou ztvárňuje Petr Polák, manžel Báry Basikové, totiž mohla být sympatická jen málokomu. „Zabije se v autě poté, co se neúspěšně pokusí přejet Kalinu. Místo něho ale smete kočárek s malým Filípkem Gábiny Šímové a sám narazí do betonové zátarasy. A to se mu stane osudným,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí Ordinace.

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Smrtící nehoda v Ordinaci: Kdo zemře? TV Nova

Herci smrtelnou scénu natáčeli v pražské Hostivaři a zabrala 4 hodiny. Petr Polák alias Beneš natočil i scénu, kde ho zavírají do černého pytle a následně i do rakve, nic takového se ale v seriálu nakonec neobjeví.

Další zajímavosti z natáčení:

  • Natáčení bylo dvakrát delší než standardní
  • Za kamerami stál dvacetičlenný štáb
  • Přítomní byli skuteční záchranáři, pohřebáci i kaskadéři
  • Natáčelo se na šest kamer