Alici Stodůlkovou můžou diváci každou sobotu vidět s úsměvem na tváři v taneční soutěži Stardance, kde je partnerkou Matěje Rupperta. Nyní ale musí dokazovat, že je naprostou profesionálkou, kterou nerozhází ani úmrtí milovaného tatínka. Úsměv ji ale provází právě jen těch potřebných pár minut, co je na tanečním parketu.

Alice se totiž jinak velice trápí a je to vidět i na její tělesné konstituci. Výrazně totiž zhubla. „Za mým hubnutím skutečně nestojí žádné diety ani tvrdší tréninky, ale tragédie, která se letos stala v mé rodině. Kila pak šla dolů sama,“ potvrdila Stodůlková, která věří, že při ní zesnulý otec stále stojí.   

„Tatínek je mým andělem strážným ve StarDance. Věřím, že je tady někde se mnou a že mě doprovází na této cestě,“ svěřila se deníku Aha! sympatická Stodůlková s tím, že stále ještě není schopná o události mluvit.

Její ztrátu prožívají i její kolegové. „Je mi moc líto, co Alici postihlo. Je to hrozné,“ svěřila se deníku Aha! Taťána Kuchařová (25). Její největší oporou v soutěži je ale hlavně její taneční partner Matěj Ruppert. „Navzájem si dodáváme energii, je obrovské štěstí, že ho mám,“ netají se Alice sympatiemi k Matějovi.

Jak zvládne další kolo soutěže, uvidíme již dne večer.