Lucie ve čtvrtek ukázala, že i žena může mít „koule“ a vyzvala do Duelu šampiona Vladka. Ten se do studia podíval opět po týdnu, ale vadit mu to nemuselo. Výsledek byl totiž jasný již od čtvrtka, fanouškovskou základnu má totiž nejsilnější právě vítěz první řady této reality show.

Cvičitelka psů při odchod svůj čin vysvětlila ostatním soutěžícím. „Jdu do všeho po hlavě. Jsem prostě hráčka a tvrdá. Proto jsem si vybrala tebe, Vlado,“ řekla Lucka těsně před opuštěním Vily. Vladko byl ale před svým celkově devátým Duelem velmi smutný. Přeci jen, jak se počet soutěžících zmenšoval, tak se vztahy ve Vile utužovaly. Duel se proto nesl v přátelském duchu.

Vladko vyhrál rozdílem třídy. Lucii porazil o 66 %, získal 83 % všech hlasů, ale se ze svého triumfu však příliš neradoval. "Lucie je člověk, který má úroveň. Já jsem si jí strašně vážil. Ale jsem i rád, že se vracím zpátky," řekl ve studiu Vlado. Z jeho návratu měla největší radost Pavlína, která ho hned přiběhla obejmout. Naopak odchod Lucky rozesmutnil Romanu.

Lucie strávila ve Vile 92 dní, ale již teď se těší na svou rodinu a přítele, který na ní čeká venku. "Své volby nelituji, udělala bych to stejně," svěřila se Lucie. "Hlavně nebrečte a hrajte," to vzkázala Lucka ze studia při své rozlučkové řeči. Romana však slzu neudržela a rozplakala se.

Ve Vile tak zůstávají jen Pavlína, která se o setrvání v soutěži prala minulý týden s Evou, Duelem nepolíbená mamina Romana a dnešní vítěz Vladko. Vladko se tak může příští týden stát historicky prvním vítězem hned dvou řad této reality show!