VyVolení v úterý večer palcovali. Nejvíce palců dostala Zdena Regina a to po domluvě s ostatními soutěžícími. Tereza Pergnerová i štáb se proto rozčílili a čarodějku okamžitě odeslali domů. To byla pořádně studená sprcha pro ostatní soutěžící, stejně jako výzva Terezy, aby okamžitě odešli i ti, kteří dál nechtějí soutěžit. Nikdo jiný se však nepřihlásil.

Následky jejich rozhodnutí tak na sebe nenechaly dlouho čekat a ještě nejsou u konce. VyVolení však nemají vůbec představu, jaké plány pro ně štáb chystá. Již dnes přišel první krok, kdy proběhlo jak Zúčtování, tak Výzva. Palce tak VyVolení dávali tenhle týden již podruhé.

Vyhrocené palcování

Po oznámení Terezy, že dnes bude jak Zúčtování, tak Výzva, zůstali soutěžící v šoku. "Je mi blbě," řekl doslova Vlado, když vytahoval ze zásobovací místnosti spolu s Honzou tabuli.

VyVolení ve znovuZúčtování vypalcovali Reginu, která šátek přijala s klidem, což naopak rozčílilo Vlada. "Proč neodešla v úterý, když nechce hrát?" Tázal se Vlado.

Regina se mu však vysmála a podle pokynů Terezy Pergnerová odešla do ložnice přemýšlet, koho vyzve do zítřejšího Duelu.

Vyzvaný soupeř

Regina měla necelou půlhodinu na to, aby si promyslela, koho vzít do souboje o místo ve Vile. Při znovuopětovném připojení Terezy mezi nervózní obyvatele se snažila Pergnerová obyvatele rozptýlit a pustila jim video, čímž je mile překvapila.

Hned poté se všichni postavili a Regina oznámila, koho vyzývá do Duelu. "Nejradši bych si vzala toho, koho jsem označila, ale to bych byla krátkozraká. Proto volím tebe, Lucinko," řekla prvně Regina. Neuvědomila si ale, že cvičitelka psů má imunitu. 

Okamžitě se ale po omylu rozkoukala a vyzvala do souboje Evu. Čeká nás tedy souboj blondýnek a bude to určitě pikantní! Zvládne Regina souboj a vrátí se do Vily?

Fotogalerie
5 fotografií