Regina se s ránou vynořila z vody a nejprve si jí vůbec neuvědomovala! „To je krev?“ reagovala překvapeně soutěžící, když si otřela tvář. Díky adrenalinu z vodních hrátek bolest nejdřív pravděpodobně necítila. „Ve vířivce vyváděla asi dvě hodiny. Dělala tam neustále kotouly a blbla. Je možné, že se nějak uhodila nebo poškrábala,“ potvrdil nám zdroj z produkce pořadu.

Tajemné zranění

Nejasný původ zranění vzbudil mnoho otázek i u produkce: „Je možné, že za to může příliš dlouhý pobyt ve vířivce. Oko jí mohlo krvácet kvůli podráždění chlorovanou vodou!“ Alkohol za to nejspíš prý nemohl: „Ten večer popíjeli Bohemku, ale nevšimla jsem si, že by toho vypila nějak moc,“ řekla Blesku Veronika Vojáčková, která se stará o web VyVolených.

Nebezpečná vila

Letos navíc nejde o první úraz ve VyVolených! Kdo, kromě striptérky Reginy si během této řady soutěže, vytrpěl své? Hvězdného reportéra Blesku Thomase Kruchinu (26) ošklivě poštípala vosa, „silikonka“ Zdeňka (25) si ošklivě natloukla záda, když ji ostatní v žertu pošťuchovali a věštkyně Zdena-Regina (50) skončila o berlích kvůli nataženému vazu.

Na Slovensku je také nebezpečno. Ve druhé řadě slovenských VyVolených skončila soutěžící Barbi s komplikovanou zlomeninou ruky v nemocnici, kde musela být operována. Do ruky jí museli dát klíny!

Fotogalerie
6 fotografií