Ne vždy pěkný pohled se naskytl nejen obyvatelům Vily, ale také divákům u televizních obrazovek, když se VyVolení do jednoho svlékli a předvedli přehlídku spodního prádla.

Kromě otřesné celulitidy, kterou na svých zadnicích a stehnech mladé slečny, jako např. Eva a Pavlína, ukázaly, se jim nedalo nic vytknout. Jsou svobodné a doma se za ně nemá kdo stydět.

Ovšem jinak tomu je u starších obyvatelek, které se v erotickém prádélku producírovaly před celým národem. Macaté Romaně už bylo nejednou vytknuto, že její striptýzové excesy trápí dceru Nikolku, která pak musí snášet nejapné poznámky na účet své matky od spolužáků ve škole.

Z představení čarodějky Zdeny Reginy, která si ležérně pohrávala s červeným boa, nebyla rozhodně nadšená její dcera, která jí skrze zpovědnici přišla zrovna ukázat jejího vnoučka.

Asi se dost divila, co její mamka ve Vile vlastně provádí. Zatímco ona zastává domácí práce a starostlivě pečuje o své čerstvě narozené dítko, její matka si hraje na bordelmámu.

Nejméně šokovaná z polonahé přehlídky své maminky byla nejspíš dcera Reginy Holáskové. Regina se totiž tancem u tyče a striptýzem živí a hlavně její tříletá dcerka Isis tuto show ještě tolik nevnímá.  

Fotogalerie
14 fotografií