Muž tmavé pleti, který své štěstí pokoušel v soutěži Česko Slovensko má talent už loni, se dostal do potyčky s Lucií Bílou už podruhé. „Mám z vás strach,“ pokřikovala na něj tehdy porotkyně, která tvrdí, že ji soutěžící z Konga obtěžoval. Nesedla jí jeho negativní chování a arogantnost.

Krev v žilách se ji rozproudila i letos, když se Mavungu ukázal před porotou s rumbakoulemi, se kterými přišel do soutěže vyhrát. Jeho soukromý život se mu totiž bortí pod nohama. Nemá práci, odkopla ho manželka a on nyní přežívá na ulici.

Bílá jeho přítomnost nevydýchala a aniž by měl možnost říct jediné slovo opřela se do něj. „Je to zákeřný, nebezpečný, jedovatý stvoření. Je mi z něho zle!“ rozčílila se Bílá a okamžitě opustila porotcovské křeslo. „Jdu do háje. Nezajímáš mě. Jdi do pr*ele,“ vzkázala mu Bílá cestou ze sálu, aniž by viděla jeho show s rumbakoulemi.

Mavungu, který si říká David, si Lucčino chování nedokáže vysvětlit. „Nepřišel jsem dělat zlo a nechci nikomu ubližovat. Přišel jsem ukázat, co umím,“ řekl Blesk.cz exotický soutěžící. Jestli nakonec postoupí do dalšího kola uvidíte v neděli ve 20.20 na Primě.

Fotogalerie
5 fotografií