Záhadnou návštěvou nemá být nikdo jiný než Zdeněk Macura (39), samozvaný zachránce všech týraných žen a Ivety Bartošové (47) obzvlášť. V neděli se má stavit a dát VyVoleným přednášku o domácím násilí. "Macura se zdrží jen na pár hodin a promluví o týrání žen," sdělil zdroj z Primy serveru Super.cz.

Návštěva Zdeňka Macury by mohla potěšit Evu Feuereislovou, která bydlí v Líbeznicích stejně jako Macura a jsou staří známí. Eva také randila i s druhým zachráncem Ivety Bartošové, s Domenicem Martuccim.

Do Vily lákali i Džambulku

Pozvánku na návštěvu Vladka & spol. dostala i Iveta Bartošová (47) svým snoubencem Josefem Rychtářem (55). Prima jim dokonce nabízela, že jim tam uspořádá televizní svatbu! „Ano, tato nabídka přišla. Měli jsme tam s Ivetou strávit dva dny,“ potvrdil Blesku Josef Rychtář. A to nebylo všechno, s čím za nimi TV Prima přišla. „Druhá nabídka zněla uzavřít ve Vile sňatek. Obojí jsme odmítli. Jednak je to naše soukromí, a pak by se tím kazilo Ivetino jméno,“ míní Rychtář.

Prima o svých snahách angažovat zpěvačku nemluví. „Vyjednáváme s celou řadou osobností o účinkování v pořadu VyVolení. Konkrétní jména nebudeme komentovat,“ uvedl mluvčí David Vaníček.

Fotogalerie
12 fotografií