Na farmě herce Bolka Polívky není tak veselo, jak by člověk u klauna a mima očekával. Kvůli zadlužení je potřeba postavit místní restauraci i s personálem trochu do latě. A tak se majitel rozhodl, že si na pomoc přivolá Zdeňka Pohlreicha.

Sprostá kuchařka

Jak se ukázalo, tak problémem vedle nedostatku financí bude také svérázná kuchařka Monika, která má kuchyň na starosti. "Umím jenom pí*u s máslem," řekla Pohlreichovi, když jí sdělil své námitky na její vaření. Ten na ni doslova nevěřícně zíral, a tak dodala: "No tak jsem upřímná, no a co?" A nebyla to mezi nimi jediná konfrontace. Po celou dobu natáčení se Monika vyjadřovala na adresu Pohlreicha jako starý dlaždič.

Flegmatik Polívka

A co na to majitel valašský král? Nedostatkem peněz se zase tak nestresuje. "Pořídil jsem si tu farmu pro to, abych měl peníze? Naopak! Můj záměr byl, abych se zbavil peněz, a to se mi povedlo. Nádherně jsem se zadlužil,"vysvětlil.

Partnerka Polívky už to ale tak s humorem jako on nebere. "Bolkova myšlenka je rozdávat úsměv nejen v rodině, ale všem. Přála bych si, aby sem začaly rády jezdit rodiny, také milenci a tak dále," řekla nešťastná  Marcela Černá, která by si opravdu přála, aby jejich byznys začal zase šlapat jako hodinky. Pomůže jim s tím šéfkuchař Pohlreich?

Fotogalerie
7 fotografií