Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tereza přibrala kvůli příteli, který ji mlátil! Dole už má 15 kg

6. dubna 2012 | 13:41

Svobodná matka Tereza Bohmová (29), která se rozhodla bojovat s nadbytečnými kily, vážila 103 kilogramů. Nyní váží o 15 kilo méně a cítí se lépe. Důvodem jejího přibírání se stal její bývalý přítel, který má za sebou kriminální minulost. Dokonce Terezu mlátil, proto ho udala na policii a šel k soudu.

"V mládí jsem to neměla zrovna jednoduché. Zamilovala jsem se do špatného muže a nechala školy. Nakonec se z něj vyklubal násilník s kriminální minulostí. Zažila jsem i domácí násilí, proto jsem taky proti němu svědčila u soudu," pověděla Blesk.cz o svých problémech Tereza. Nakonec přítele po pár měsících opustila, ale kriminálníka nahradil alkoholik. "No s druhým přítelem to také výhra nebyla, zjistila jsem, že je alkoholik a opustila ho. Až pak jsem našla toho pravého a otce mé dcery Jessiky," dodala Tereza, která v mládí vážila 55 kilo.

Během složitého životního období tak Tereza nabrala a po porodu dcery už se těžko shazovala. Nadváha ji už ale omezovala v plnohodnotném životě a navíc způsobila, že se Tereza sama sobě nelíbila. Teď, když v pořadu Jste to, co jíte shodila 15 kg, z toho 11 kg tuku, je na tom psychicky o mnoho lépe. Kadeřnice Tereza je na mateřské dovolené a žije s přítelem.

Pod vedením doktorky Kateřiny a Petra Havlíčka se Tereze podařilo zhubnout díky radikální změně jídelníčku. Do toho musela přidat i pravidelný pohyb. Tereza před tím byla schopná na posezení spořádat dvě čokolády a měla v oblibě smažená jídla. S tím je nyní konec.

Autor: Gabriela Mikešová