Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V půlce měsíce jsou ty peníze v pí*i? Řve na náhradní ženu manžel ve Výměně

30. března 2012 | 12:07

Tak tohle bude pořádná nálož! Druhý díl 5. řady reality show Výměna manželek se ponese ve sportovním duchu. Představí se v něm mladá aktivní rodina Zahálkova a  zpohodlnělá Bohumila Škovirová s přítelem Josefem. Ale půjde i o závažnější problémy - vztahy, alkohol a v neposlední řadě i peníze.

Druhý díl Výměny manželek proti sobě postaví mladou maminku Moniku (25) z Jihlavy, trenérku spinningu, a Bohumilu (48) z Krupky u Teplic, které sport příliš neříká a má jiné představy o trávení volného času.

Při natáčení se však pořádně zapotí obě manželky. Bohunka ve cvičebním úboru, kdy v jednom momentě jen zoufale poznamená: "Jestli neumřu dneska, tak už přežiju všechno...", Monika v momentě, kdy na ní její "náhradní" manžel spustí, že rozfofrovala všechny peníze! 

Vedle toho se však dostane i na rozkrývání rodinných dramat, kterými se bude TV Nova snažit navázat na úspěch minulého dílu, ve které se řešily problémy jako alkohol, nezaměstnanost a dokonce i otevřené násilí před kamerou. Facky v něm totiž padaly poprvé v historii pořadu.

Pár č. 1 - Zahálkovi: Sportem ku zdraví

Zahálka pro tuhle rodinu z 3+1 na jihlavském sídlišti opravdu neplatí. I když jí mají její členové ve jménu. Akční instruktorka spinnignu Monika si vzala za manžela slovenského hokejistu Evžena a oba jsou zvyklí žít ve vysokém tempu.

Svou účast v soutěži proto bere mladá maminka sportovně: "Přihlásila jsem se, protože mě vyhecovala kamarádka. Řekla mi, že na to mám, tak jsem do toho šla."

Sportovně založená rodina: Trenérka spinningu Monika si za manžela našla slovenského hokejistu Evžena
Autor: TV Nova

Zároveň ale přiznává, že její manželství, ve kterém se stará o jednoho potomka, prochází menší krizí. Nejen proto, že je manžel dle jejích slov horká slovenská hlava.

"Přála bych manželovi paní, která nic nedělá, válí se na gauči, aby poznal, co má doma!" A tohle přání se Monice splní. Do rodiny Zahálkových totiž zavítá Bohunka (48), která rozhodně tak sportovně založená není.

Pár č. 2 - Bohumila Škovirová s přítelem Josefem: Spory skryté v zahradě

Krizi s partnerem prožívá i Bohumila Skovirová (48) z Krupky u Teplic, která má po pěti letech vztahu se současným přítelem Josefem pocit, že se dostala na druhé místo.

A stejně jako minulý týden, kdy měla jedna z manželek obavu, že by ji manžel beze všeho vyměnil za pivo, bude i tady hrát svou roli problém s alkoholem. Ale nejen ten. Bohumila má z předchozího vztahu čtyři děti a obává se také o to, jaký vztah k nim Pepa má. Dvě z nich však již mají své rodiny a žijí mimo domov.

Bohumila Škovirová s přítelem Josefem se do Výměny přihlásili kvůli tomu, že jejich pětiletý vztah prochází krizí a je třeba s i v něm vyjasnit řadu věcí
Autor: TV Nova

Častá příčina neshod však tkví i v zahradě, kterou si spolu s Pepou pořídili. "Dřív jsme jezdili s Pepou dost často na výlety po krásách českých, ale od té doby, co máme zahradu, to nějak ustalo." Její údajně náladový přítel Josef chodí z práce rovnou na zahradu a nenechá se rozhodně k ničemu nutit.

Pořádně adrenalinová výměna: Krev, pot a peníze v pí*i

Jednu z hlavních rolí bude hrát v další páteční Výměně adrenalin. Monika se z rušného prostředí a od aktivního manžela, bývalého extraligového hokejisty, dostane do klidu, který ji příliš nesedne. Bude chtít klid nabourat, ale již v průběhu týdne i díky tomu utratí všechny svěřené peníze...

"Ty mi řekneš v půlce, že ty tři tisíce jsou v pí*i? V půlce měsíce jsi bez peněz a můžeme se chodit pást," rozčiluje se Pepa. Přesto dočasného partnera Monika přemluví, aby spolu vyrazili skočit si z mostu - tedy na bungee jumping.

Pro Bohunku však bude životní tempo hokejisty Evžena místy až příliš zběsilé. Dojde samozřejmě i na sport, během kterého osmačtyřicetiletá Bohunka jen s námahou procedí mezi zuby: "Jestli neumřu dneska, tak už přežiju všechno..."

O sportovní výkony však půjde až v druhé řadě. Před oběma páry totiž stojí zásadní momenty v jejich vztazích: Podaří se jim zažehnat doutnající krize dřív, než z nich vznikne pořádný požár?