Novomanželé se ve Francii neohřáli příliš dlouho. „Museli jsme se vrátit kvůli práci. Ale i za pár dní jsme toho stihli hodně,“ prozradil Blesku indián.

Společnost jim dělala Honzova dcera Tereza a dcera Renaty Madlenka. Na fotkách, které farmář pořídil telefonem, nechybí tradiční póza pod Eiffelovkou, rodinné foto nebo památka na moře.

Manželé však i na líbánkách vzpomínali na svatební den. „Moc jsme si to užili, fakt se svatba povedla,“ pochvaluje si farmář s tím, že to sice byla už jeho čtvrtá, ale zřejmě nejlepší svatba.

Z líbánek se vrátili jen pár dnů před pohřbem jedné z farmářových nápadnic Olí. Ta se o fármáře Honzu ucházela v reality show Farmář hledá ženu. Honza si ji ale nakonec nevybral, i když se Olí dostala do nejužšího výběru a byla Honzou pozvána na jeho ranč. "Pověstná jiskra mezi námi ale nepřeskočila," řekl Blesk.cz krátce po Olinině smrti farmář.

Olí se do soutěže přihlásila jednak, aby našla případnou novou lásku, ale hlavně aby přišla k nějakým penězům. Byla totiž finančně na dně a od produkce pořadu měla údajně slíbený honorář. Svou tíživou situaci navíc pod tlakem televizní show, která před pár týdny odstartovala, nezvládla a před dvěma týdny spáchala sebevraždu.

Fotogalerie
18 fotografií