Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jste to, co jíte! Jitka zhubla, ale manžela alkoholika a tyrana neopustila!

23. března 2012 | 13:22

Paní Jitka (40), která zhubla v pořadu Jste to, co jíte šest kilogramů, nesebrala za dobu hubnutí odvahu k tomu, aby opustila svého manžela tyrana. Ten jí sice pochválil za to, že zhubla, své chování však nezměnil. Stále se opíjí a manželce sprostě nadává. Přitom Jitka měla v plánu manžela opustit...

Bohužel se tak ale nestalo, nakonec se paradoxně se svým manželem usmířila. Ani třicet let každodenního ponižování, kvůli čemuž bere antidepresiva, nestačilo k tomu, aby manžela opustila. Ztracená kila jí sice na sebevědomí přidala, ale ani to nestačilo.

To nepotěšilo ani dceru paní Jitky, která svého otce nemůže vystát. "Nechápu to, tajně jsem doufala, že mamka za ty tři měsíce najde odvahu a opustí ho," svěřila se. Jitka celkově zhubla 6,5 kilogramu. Navíc jí pomáhalo i to, že šla do pořadu o hubnutí s bratrem Petrem (45).

Ze ztracených kil byla Jitka nadšená, dokonce i její manžel ji pochválil. Což je u něj neobvyklé, většinou své manželce jen sprostě nadává. Dříve jí dokonce nazýval tlustou sviní.

"Gratuluju," řekl jí po třiceti letech týrání a dokonce ji políbil. Jitka zřejmě v návalu euforie svému manželovi odpustila a vzala ho na milost. Manžel se ale po několika dnech vrátil zpět ke svému hrubiánství.

"S manželem je to bohužel pořád na kordy. Snažím se být doma minimum času," řekla Blesk.cz Jitka zklamaně. I když jí situace trápí dál, shodila další dvě kila po natáčení. "Pořád doufám, že to bude lepší," uzavřela.

Autor: Gabriela Mikešová