První přímý přenos Robina Hooda pro moderátorku Martinu Kociánovou rozhodně nedopadl příliš dobře. Během jednoho ze svých vstupů se na schodech zamotala do svých šatů a zakopla. "To tak většinou bývá, když člověk u toho dělá blbosti, možná jsem to s tím vtipem trochu přehnala," řekla Blesk.cz Kociánová.

Fotogalerie
3 fotografie

Tím ovšem její smůla neskončila. Pád totiž nebyl bez následků. „Přenos jsem přetrpěla, hrozně to bolelo, radši jsem nikomu nic neříkala až po přenosu mě museli odvézt do nemocnice na rentgen,“ řekla Blesk.cz Kociánová. Ta si podle první diagnózy přetrhala vazy v kotníku a musela dostat sádru a berle. „Uvidíme, na jak dlouho to bude,“ dodala moderátorka.

Bez zranění naopak zvládl první přímý přenos kolega Kociánové Petr Vondráček. „Tak byly to pěkné nervy, to přiznávám. Trochu nás zlobila technika,“ řekl mladý moderátor, který se snažil zraněné kolegyni co nejvíce pomáhat, aby zvládla přenos domoderovat.

„Na první vysílání tady bylo vzrušení možná až moc,“ dodal Vondráček, který doufá, že další přenosy proběhnou v klidnější atmosféře.