"Mně se ta choreografie upřímně ani moc nelíbí," řekla dvaadvacetiletá adeptka na roli Mariany poté, co ji Ondřej Soukup upozornil, že během svého vystoupení byla poněkud v křeči. "Je to těžké intonačně i na fyzičku," snažila se svoje tvrzení zmírnit Bártová. "To, že vám to někde ujíždělo, dávám čistě za vinu tomu, že se hlídáte, abyste stihla to, na co asi nejste zvyklá," řekl na oplátku Soukup.

"Nejodpornější mi byl ten začátek... jsem kopyto," pokračovala soutěžící poté, co se jí porotci zeptali, jaká část jejího vystoupení jí nesedla. "Na vás to bylo vidět. Ve vašem podání to vypadá jako v geometrii," řekla se smíchem Gábina Osvaldová.

Ublíží Martině Bártové její drzost vůči porotě, nebo si naopak svým sebevědomým vystoupením pojistí svůj postup do finálových večerů? To bude jasné v neděli večer na Primě.

Nešlo ale o prvního rebela na konkurzu. Už před týdnem jsme vás informovali na Blesk.cz o vulgárním chování svérázného zpěváka Jiřího Koběrského, jehož nevhodné poznámky musela utnout okamžitým vyhazovem porota.

Fotogalerie
3 fotografie

Robin Hood
Autor: Blesk.cz