Příběh jako z pohádky. Vítězka Miss Československa z roku 1991 Michaela Maláčová se k modelingu dostala jako slepý k houslím. Nesnila o tom stát se modelkou a být úspěšná. Jen potřebovala peníze na pobyt v Americe, kam před třiadvaceti lety odletěla se sestrou.

„Jely jsme navštívit příbuzné na delší dobu a nechtěly jsme si celý náš pobyt nechat platit od nich. Tak jsme se snažily si nějak přivydělat. Zkoušely jsme hlídání dětí, ale to nám připadalo jako ztráta času za málo peněz, tak jsem vzaly telefonní seznam a zavolaly do nejbližší reklamní agentury ve Washingtonu,“ svěřila se před dvaceti lety Maláčová v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Zkouška na nejistotu jim ale vyšla. Přijaly je. „Hned druhý den jsme se zúčastnily konkurzu časopisu Washington Post, který jsme neočekávaně vyhrály, začaly jsme nejdřív fotit reklamy na make-up a pak jsme předváděly modely pro jeden prestižní obchodní dům,“ vzpomínala na své začátky Maláčová.

Jenže dívky ke své práci v modelingu hodně cestovaly a než se nadály, musely se vrátit zpět do Čech. Měsíc po svém návratu se Maláčová přihlásila do soutěže Miss, kterou suverénně vyhrála. Tehdy tam šla ale s tím, že by se mohla „nalepit“ na nějakou dobrou modelingovou agenturu, která by ji pomohla odcestovat do USA. Teprve tam viděla svou budoucnout jako profesionální modelka.

Video
Video se připravuje ...

Maláčová (42) po 4 dětech má postavu dvacítky: Mám na to svůj tým! Ondřej Rybár, Thomas Kruchina