Přízně zpěvačky Ivety Bartošové využívají muži už po celá léta. Jakýkoliv chlap se vedle Džambulky mihne, ten ji přinese smůlu. Tak tomu bylo i před deseti lety, kdy si Ivetiny slávy užíval i její bývalý manažer Edward Tomas. Jeho agentura Ivetu nějakou dobu zastupovala a z těch dob se dlužné částky na nezaplacených fakturách vyšplhaly až na 250 tisíc korun

Je to pravda. Na fakturách mi opravdu dluží okolo čtvrt milionu korun. Proto jsem s ním rozvázala smlouvu o spolupráci. Navíc chtěl využít mého jména k tomu, aby zaplatil svoje obrovské dluhy. To jsem zjistila ale až poté, co jsem se mu snažila pomoct s katamaránem, na který si půjčil peníze,“ řekla Blesku před deseti lety Bartošová.

Romantický výlet na zmíněném katamaránu v jižní Francii, kam se Iveta s Tomasem vydala, ji tedy vyšlo na pořádný balík peněz. Jak je ale vidět, ani po těch letech se Iveta nepoučila. Na jejím jméně se zviditelnil nejen zkrachovalý producent Jiří Pomeje, ale například i italský hrabě Domenico Martucci nebo spasitel týraných žen Zdeněk Macura.