Doprovod dělal Lucii Borhyové její tatínek a už u vchodu moderátorka s nadšením oznámila, jak se těší, že si spolu zatančí. A co řekla, to také dodržela. Jakmile ale skončila oficiální část večera a sálem se rozezněla taneční hudba, Borhyová utíkala z lóže znovu na parket.

Do kola vzala Vendulu Svobodovou, která byla o 400 tisíc lehčí. O půlnoci totiž vydražila dres fotbalisty Davida Beckhama. Holky předvedly různé taneční kreace, jako by byly na diskotéce.

Po divokém tanečku Lucce nejspíš vyhládlo, a tak tatínek utíkal a přinesl své dceři něco na zub. A že bylo z čeho vybírat. Podával se roastbeef s piccalilli omáčkou (zelenina a speciální koření se salátkem z nakládané zeleninky), supreme z perličky (druh ptáka z perličkovitého rodu, supreme - fenykl, karotka, rebarborové chutney - indická omáčka, lístky růžičkové kapusty), hovězí Wellington (pyré z kořenové zeleniny a rozmarýnová omáčka) či horké datlové toffee (karamelka) s karamelovou omáčkou a mátou. Na raut ale Borhyová nešla. Ládovala se rovnou v lóži.

Fotogalerie
12 fotografií