Siláci museli vyndat řady se sedačkami, vyměnit podlahu, postavit scénu s kulisami včetně světel a techniky, vybudovat zázemí pro catering, navézt bary a nazdobit divadlo uvnitř i zvenčí.

„Letos jsme mohli začít o půl dne dříve, protože Státní opera zrušila z technických důvodů jedno představení a nabídla nám tento večer využít pro naši přestavbu,“ řekla Blesku ředitelka Plesu v Opeře Zuzana Vinzens.

Díky tomu tak bude jednodušší vše připravit, než sláva v sobotu ve 20 hodin začne. Hosté prestižního plesu se můžou těšit na velmi zajímavý program včetně úvodního valčíku v podání tanečního páru ze Stardance, herečky Jitky Schneiderové (42) a Marka Dědíka (29).

Přímý přenos Plesu v Opeře již v 19:00 na Blesk.cz

Fanoušci fotbalového boha Davida Beckhama (40) budou mít navíc šanci „dotknout se“ svého idolu. Až z Los Angeles totiž fotbalista zaslal vlastnoručně podepsaný dres jako osobní dárek Plesu v Opeře. Laťka je nasazená hodně vysoko, protože loni se vydražila kombinéza jezdce formule 1 Miky Häkkinena (47) za neuvěřitelný milion korun!

Dále se bude dražit např. unikátní skleněné srdce z dílny designéra Maxima Velčovského (39). Výtěžek tentokrát půjde na Dětský fond OSN – UNICEF, který pomáhá ohroženým dětem ve válečných a krizových oblastech. „Rozhodli jsme se tak vzhledem k aktuální situaci ve světě,“ uvedla ředitelka Plesu.

Fotogalerie
18 fotografií