K vidění z luxusních krajek budou nejen hluboké výstřihy, smyslně odhalená záda, ale i dlouhé gazelí nohy, které zpod vleček dívkám budou »nenápadně« vykukovat. „Šaty, které jsme dostaly, jsou neskutečně krásné. Nesmírně se na takovou událost těšíme, na plese už jsme byly, ale rozhodně ne na takovém. Je to prý jedna z nejprestižnějších událostí tohoto roku, takže jsme poctěny,“ řekly jednomyslně finalistky České Miss.

20 tisíc za kus

Ušít šaty pro desítku dívek není žádný med, kromě toho, že střihy i šití zabere hodně času, tak to není levná záležitost. Na Ples v Opeře je ale velmi přísný dresscode, takže si návrhářka Sedláčková dala opravdu záležet. Vzhledem k tomu, že má doma téměř dvouletého syna, musela si najmout výpomoc. „Na róbách jsme pracovaly společně s mou maminkou Jaroslavou Sedláčkovou, takže jako babička nemohla hlídat. Tudíž jsem si musela najmout výpomoc, máme moc milou chůvu,“ svěřila se Sedláčková mladší.

Rádkyně Kubelková

Patronkou České Miss byla loni a letos jí zůstává Iva Kubelková (38). Ta na soustředí jak v Thajsku, tak nyní na Čapím hnízdě dívkám radí, jak šaty nosit nebo jak se prezentovat, aby ve světě showbyznysu uspěly. Jenže vicemiss z roku 1996 šaty na sobotní událost ještě nemá! „Už jsme s Jaroslavou Sedláčkovou vybraly látku, je to průhledná krajka! Na Ples se těším, já i můj partner rádi tančíme,“ přiznala Kubelková. Tak snad bude mít v čem křepčit na parketě… „Mám na ušití celý týden, takže to v pohodě zvládnu,“ řekla Blesku zkušená návrhářka Jaroslava Sedláčková.

Fotogalerie
22 fotografií