Tomáš Hudeček dorazil ve slušivém smokingu s motýlkem, přesně jak to etiketa nařizuje. Doprovod mu dělala taneční partnerka, kterou potkal právě na parketu. Není totiž žádným tajemstvím, že Hudeček je vynikajícím tanečníkem.  

Video
Video se připravuje ...

Primátor Hudeček na plese Sovinský, Rybár, Kristýna Léblová

Pražský primátor byl takový gentleman, že své partnerce vysekl poklonu. „Každý doprovod, kterému dělám vlastně doprovod já, je fantastický. A tady na této akci jsme se potkali s kolegyní, která byla dokonce devátou nejlepší na světě v roce 2001,“ prozradil Blesku Hudeček.

Na tanec byl tedy velice natěšený. „Těším se, až si s ní zatančím,“svěřil se pražský primátor. Svoji rozvernost dokázal i při příchodu, když si s doprovodem nasadil na hlavu papírové kloboučky. Blondýnka, která s primátorem absolvovala i úvodní tanec celého Plesu, ale netušila, že v průběhu večera bude muset přepustit místo další ženě, se kterou bude Hudeček oblažovat svou přítomností.

Jedna žena mu totiž nestačila a na chodbách Státní opery laškoval s další přítomnou dámou, kterou také provedl po tanečním parketu. Téměř profesionální tanečník si tak celý večer náramně užil, když se mu v náručí vystřídalo nejedna žena.