I když Krainová dorazila na bál o něco dřív než Verešová, setkání v tváří v tvář se  nevyhnuly. Poprvé se sešly při focení u fotostěny. Zatímco Krainová se svým doprovodem Ladislavem Novákem pózovala na levé straně, Verešová se před objektivy sama svíjela vpravo. Na otázku, zda mezi nimi stále panuje nenávist, Andrea Blesk.cz odpověděla.

"Myslím, že mezi námi není problém. Asi se pozdravíme. A jestli dojde na líbání zadků? Je to možné." Proč líbání zadků? Loni na karlovarském festivalu se krásky neustále přes média urážely a jedním ze vzkazů od Andrei bylo: "Simonko, polib mi můj krásný zadeček."

Na začátku plesu byla Andrea opatrnější na slova ale postupem času, se do své sokyně opět opřela. "Je to chudinka, která tady nemá ani manžela." To měla sice Verešová pravdu, ale Simona ho hned po příchodu omluvila, že je s kamarády v Laponsku na skútrech, a proto jí doprovod dělá rodinný kamarád Ladislav Novák.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová a Simona Krainová nejsou velké kamarádky, seděly spolu v lóži Jan Jedlička

Ale co čert nechtěl, pořadatelé obě znesvářené modelky usadili do jedné lóže! Krásky se snažily usmívat a tvářit se, že se nic neděje, ale v nestřežených okamžicích bylo patrné, že by si nejraději vjely do vlasů a pěkně od plic si řekly, co si o té druhé myslí.

Asi okolo jedné hodiny se Krainová zvedla k odchodu. A k překvapení všech se šla rozloučit i s Verešovou. Jejich opravdu upřímné úsměvy ve všech vyvolávaly smích. Holky, jste fakt špatné herečky.

Video
Video se připravuje ...

Jak se Simona bavila a nebavila na Plese v Opeře Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií