Pavlína Němcová vyrazila na Ples v Opeře bez partnera, doprovod jí proto nakonec dělal stylista Filip Vaněk. Vše se zpočátku vyvíjelo bez problémů, ty však přišly až kolem deváté hodiny...

Němcová s Vaňkem totiž usedli, zprvu nikým nerušeni, do svého lóže, kde je však později čekalo nepříjemné překvapení.

Náhoda rozdmýchala staré spory

Zhruba před půl rokem se Filip Vaněk, doprovod Němcové, značně nepohodl právě s Krainovou a od té doby mezi nimi panuje nevraživost.

Simona Krainová se svým doprovodem, Ladislavem Novákem
Autor: Martin Mithofer, Jan Tůma, Zbyněk Pecák

Jenže kolem deváté hodiny si to k nim do lóže namířila právě Krainová se svým partnerem, Ladislavem Novákem. Čirou náhodou měla totiž místa hned vedle Němcové!

Krainová totiž zdědila lístky po Daniele Peštové, která se spolu s manželem Palem Haberou nakonec rozhodla pražský ples vynechat... Avšak kdyby tušila, že se v lóži setká tváří v tvář s nenáviděným Vaňkem, nejspíš by si sehnala jiná místa.

Údajně díky tomu, že se Krainová začala chovat nepříjemně a poměrně afektovaně, se Němcová s Vaňkem rozhodli ples v Státní opeře ani ne po dvou a půl hodinách opustit a vyrazili do pražského klubu SaSaZu. Němcová si tak ve své honosné róbě, pořízené za 250 tisíc, příliš nezaplesala.