ONLINE CHAT
Sem napište Vaši otázku pro Jitku Asterovou Vy jste tak zkušená, že radíte lidem, nebo tak zainteresovaná na odměně...(Hanička)
Foto
hanicko, tady asi doslo k nejakemu omylu, ja si opravdu nehraju a nechci hrat na odbornika. jsem ta, ktera ma dost odzito a take mam pro dost veci pochopeni...sveruji se mi kamaradky a nekdy taky i uplne cizi lide. snazim se radit jako kamaradka. delam to pro to, ze me to bavi. zivim se herectvim:-)
Proc ma normalni zena chut se pomilovat se zenou?Je to zvedavost nebo nebo neco vic?(Linda)
Foto
kazda druha zena je pry latentne bisexualni, takze proto je to normalni. a pritazlive je to o to vic, ze se to bezne nedela....
Milá Jitko, měla jste někdy sex se ženou?(Janička)
Foto
dobry vecer janicko, nemela. mela jsem chut, ale ne odvahu a take chybel vhodny objekt s nejlepsi kamaradkou to delat nelze...
Jitko, vždy když zde čtu reakce MUŽŮ na lásku ženy k ženě, jsou vulgární až neúnosně, nevíte proč taková reakce? Ale pokud se jedná o vztah muž - muž, tak reakce jsou ze strany mužů klidné a přijatelné! Čím to asi je? Děkuji za odpověď.(Markéta)
Foto
mila marketo,zvlastni je, ze ja mam zkusenost s uplne opacnymi reakcemi!? a sice, ze muzi lesbicky respektuji a naopak homosexualy odsuzuji....tak nevim...
Sem napište Vaši otázku pro Jitku Asterovou Jitko, baví tě líbání?(barbora)
Foto
mila barboro, líbání mě baví ze vseho nejvíc,a bezpecne se podle nej pozna,jaké to bude mit dal pokracovaní...a pozor, bud je vám to hned příjemné a kdyz ne, takse to casem nezlepší a postopem casu se prestanete líbat uplne.....
jeste nikdy jsem to v zivote po netu neudelal ale musim rici ze jste na muj vkus az moc krasna zenska :-) skoda ze nejsem z prahy pozval bych vas na dobry obidek ...........jinak preji hezky den a hodne stesti :-) milan z plzne (milan hrabacka )
Foto
milane, tak az budete mit cestu do prahy, tak dejte vedet:-)
měla jsi něco se ženou(mirek)
Foto
ne jsem srab!
cauko moja manzelka ma velmy dobru kamosku spravaju sa k sebe az moc intimne a raz mi povedala ze ju ma strasne rada(marian)
Foto
mariane, nevim jak moc se k sobe intimne chovaji,ale je to porad lepší, než kdyby vam rekla, ze ma strasne rada vaseho kamarada:-)
Dobry den, odkedy som skusila lesbicku lasku neustale myslim na repete, bolo to nieco krasne. Mate to tak aj Vy slecna Jitka?(Barbora)
Foto
barborko, ja to tak nemam, ale vam doporucuji to rozhodne zopakovat!
Ahoj Jitko, už jsi se někdy pomilovala se ženou? A pokud ne, neláká tě to trošku? Myslíš že by si byla schopná to třeba někdy v budoucnu zkusit?(Karolína)
Foto
mila karolino, laka me to cely zivot, ale jeste jsem to neudelala. dokonce jsem kvuli tomu jela do amsterodamu a navstivila jsem damsky striptyzovy klub, ale kdyz ke me prisla jedna lesbicka(mimochodem vypadala jako meril streep ve filmu kramerova versus kramer) a chtela po me, abych ji koupila sampansky, tak bylo po vsem:-)zkusila bych to jedine v momente, kdybych se zamilovala do zeny...coz se za mých 52let nestalo:-), ale predstavy, ty si necham...
Zdravim Vás a mám dotaz.Jak byste reagovala,kdyby se Vám Vaše dcera svěřila,že miluje ženu? Děkuji za odpovědˇ.(Hanka)
Foto
mila hanko, nemyslete si, ze jsem o tom nepremyslela....ale popravde pro me je nejdulezitejsi, aby byla stastna. a ta dnesni doba je dobra alespon v tom, ze je to v podstate jedno a lesbicky nejsou nijak diskriminované. to se mi to mluvi, protoze dcera ma přítele, ale vim zcela jiste, ze bych se s tim vyrovnala. co by me ale mrzelo: vnoucata.....mejte se moc hezky
Dobrý den, měla jsem vtah vždy jen s muži. Přišlo pár zklamání a já si našla ženu. Jsem spolu již 5 let. Bohužel po těch letech musím naznat, že náš vztah je absolutně bez citu a lásky. Přítelkyně žárlí, ale je citově velmi chladná. Pohlazení či letmý něžný dotek je už jen snem. Po těch letech musím přiznat, že snad ti muži dovedli dát více lásky a něhy než moje přítelkyně. Nevím, co dál. Znovu hledat? Je mi přes 40let, máme spolu dům, hypotéku...copak nemám právo na lásku? Muži mi v sexu vyhovují, bohužel je velmi těžký výběr...problémy s hygienou, čurání u kdejakého "pankejtu", nevěra...je toho tolik, co se prostě nedá překousnout...(janamala)
Foto
dobry vecer, mnoho zen uvazuje o tom, kdyz je zklame muz tak chteji hledat utechu u stejneho pohlavi! i me to mockrat napadlo. ale neudelala jsem to. mozna z toho duvodu, ze jsem srab anebo protoze nejsem lesba! nekdy si rikam bohuzel:-) vy na rozdil ode mne srab nejste, ale ciste lesbicky orientovana taky ne. nehazela bych vsechny chlapy do jednoho pytle, chodila bych s očima otevrenyma a ve vyprahlem vztahu nesetrvavala.ale myslete ne hypoteku!
dobry den, jsem zklamana a zablokovana...myslite, ze to chce cas nebo jiny lek?dekuju (michala)
Foto
mila michaelo myslim si ze to chce zmenu.odjet nekam-kamkoliv a byt chvilku sama. a pak zkusit neco zmenit. sama si tim prochazim. rozhodla jsem se udelat si trenersky kurz. a je tam fešaku, ze se nestacim divit!
Mám milence, ale když se máme sejít, musím si dát na kuráž kapku alkoholu, je to normální?(Alena)
Foto
Milá Alenko, nebýt alkoholu, jsem doteď panna!
Dostala jsem od přítele k narozeninám auto, ale jinak nám už nic nefunguje. Teď je mi hloupé odejít.(Anonymka)
Foto
Dobrý den, tak si to pojmenujte: Jsem s ním jenom proto, že mi dal auto. To zní divně, ne? A vy přece nejste divná..:-). Ale bude to bolet. Já jsem podobnou situaci zažila a musela jsem vracet jaguára. A to bolelo hodně.
Ahoj Jitko, chtěla jsem se zeptat, jak poznáš, s kým si můžeš v zahraničí užít. Aby třeba nešlo o nějakého násilníka…(Zuzka)
Foto
Milá Zuzko, bohužel nevím, jakou destinaci máte na mysli. Pokud jde o Dálný východ nebo Afriku, tak nemohu sloužit… V každém případě bych doporučila vycestovat s kamarádkou, která má stejného »koníčka« jako vy. Vybrala bych zájezd all inclusive, nejlépe Řecko, Chorvatsko, Itálii, v nejhorším i Turecko, a tam je spousta personálu: plavčíci, animátoři, opraváři klimatizace… Násilníka by přece v hotelu nezaměstnali.
Jitko, jsem šťastně ženatý, ale hrozně se mi líbí kolega v práci. Dokážu si to s ním představit. Co s tím?(Robert Zoufalý)
Foto
Roberte, přesně tohle se stalo mému kamarádovi… On své představy naplnil, manželka ho načapala, tajně natočila a pak mu vyhrožovala, že to pošle všem jejich známým i dětem… Víte, jak byl potom zoufalý?
Dobrý den. Přistihla jsem svého syna (11) nahého s kamarádkou, jak si tzv. hrají na doktory. Co mu mám k tomu říct?(Pavla)
Foto
Milá Pavlo, 1. Vysvětlila bych synovi, že doktoři jsou vždycky oblečení. 2. Doporučila bych mu hru na očaře 3. Byla bych šťastná, že nenačapal syn vás.
Dobrý den, je mi 20, ale přitahují mě starší muži. Potřebuji nějakou radu, jak na muže staršího 40 let zapůsobím.(Helena)
Foto
Heleno, prosím vás, vždyť to jde přece samo. Ale chcete-li mít okamžité výsledky, pořiďte si upnuté bavlněné tričko ze strečového materiálu a na ta »správná místa« si nechte vytisknout Miluji čtyřicátníky!!!
Rozešla jsem se s manželem, ale on se chce vrátit. Srdce říká ano, rozum ne. Teď se všude od známých dozvídám, že měl mě a nevážil si mě, chtěl i jiné. Nevím, komu mám věřit a co dělat, abych před lidmi nevypadala jako blbec, kdybych se s ním dala zase dohromady. Mám ho pořád strašně ráda. Co radíte.(nulita)
Foto
Milá nulito (mimochodem překrásné jméno), jako blbec byste si mohla připadat, kdybyste dělala něco jenom proto, aby Vás Vaši známí za blbce nepovažovali. Manželovi odpusťte, ale už mu nedovolte, aby z Vás dělal blbce :).
Chci sbalit šéfa, jak na to? (korčula)
Foto
Milá Korčulo, staňte se nejlepší pracovnicí na oddělení, noste hodně krátké sukně a vařte hodně dobrý kafe a vůbec si ho nevšímejte. A když nezískáte šéfa, tak když budete chytrá, možná získáte aspoň jeho místo :) :).
Mne by zajímalo, co si myslíte o vztahu katolického kněze a ženy? Jsem v Pokušení hříchu.(Viktorie)
Foto
Milá Viktorie, pusťte si seriál Ptáci v trní a hlavně už nikdy nechoďte do kostela.
Dobrý večer. Je mi 34 a onanuju, je to smutný, ale dělá mě to dobře. Jsem až závislý na onanii. Vloni jsem poprvé souložil ale v Night Clubu, byl jsem tam 4krát. Po čtvrté to bylo nejlepší soulož v sedě, jezdil jsem tam po koncertě opitý - erekce žádná a peníze pryč po čtvrté nádhera - proklepal jsem slečně prsa protože jsem horňák - říká se tomu Petting? Líbí se mně vlastní teta a je to asi platonická láska, že? A ještě voajér jako že pozorovatel - pozoruju sestřenku v okně, hlavně když má černé triko s krátkými rukávy, a to je u všech žen a i v pořadech v tv tak hned onanuju. Děkuji Jitko za odpověď!! (Josef)
Foto
Josefe, kupte si nafukovací pannu s velkými balony, pořiďte jí černé upnuté triko s krátkými rukávy a napište na ni teta. Ušetříte za night club a můžete si nechat klidně odpojit i televizi. A jinak já už do televize černý triko s krátkým rukávem neoblíknu… :) :).
Môžem rukou uspokojiť pannu ? (Peter)
Foto
Ano jistě Peter, stačí jen napsat prekrasne vyznanie :) :).
Jitko, už několik týdnů mi šéf dělá návrhy a jeho naléhání je čím dál naléhavější? Mám přítele, a nechci ho podvést, ale bojím se, že když se nepodvolím, přijdu o místo. Poraďte prosím. Děkuji.(Sandra)
Foto
Milá Sandro, zeptejte se přítele, co by mu vadilo víc. Kdybyste spala se šéfem anebo kdybyste byla bez práce.
Dobrý večer, mám vztah již pět let. Přítele miluju, ale ráda bych pozvala na kafe jednoho moc milého kolegu z práce. Je svobodný, milý, usměvavý, krásně voní... Dneska jsme si psali na skypu asi přes hodinu... ale co teď co dál, abych nevypadala jako trapka, co se vnucuje :-(. (telefonistka)
Foto
Milá telefonistko, Vy sice možná budete za trapku, ale Váš přítel bude určitě za idiota.
Prakticky mne znásilnil náměstek mého šéfa. Nikomu jsem to neřekla, ale šéf, kterého jsem vždy obdivovala pro jeho čestnost a celkový charakter, na mně poznal, že se mi "něco" stalo. Doloval to ze mě dlouho a vydoloval. To, co se pak dělo, mne ohromilo. Šéf se rozzuřil a letěl za náměstkem, kterého strašně seřezal a okamžitě vyhodil z práce. Pak se mne ptal, zda-li chci podat tr. oznámení, že mne v tom podpoří. Nechtěla jsem. Olomouc je jen velká vesnice a ta ostuda... Jsem vdaná a měla jsem malé dítě. Šéf už v Olomouci pár let není snad se vrátil někam do Jižních Čech, ale já na něj nemohu zapomenout. Když se musím milovat s manželem, abych z toho vůbec něco měla, musím myslet na toho skvělého chlapa, asi nejlepšího, jakého jsem kdy poznala. Jak z toho ven? (Jana J.)
Foto
Milá Jano, tak zaprvé je mi líto, co se Vám stalo a pan náměstek měl štěstí, že není z Prahy a obětí jsem nebyla já . Jinak Váš šéf se zachoval tak, jak by se měl zachovat každý chlap. A jinak si řekněte, že být Váš manžel na místě šéfa, nezachoval by se jinak. To Vám říkám proto, abyste náhodou nezačala spát se šéfem a u toho nemyslela na svého manžela.
Co si myslíte o mužích, kteří mají doma výborný servis, ale užívají si s jinými?(Fanča)
Foto
Fančo, spíš se mě zeptejte, co si myslím o ženách, které si to nechají líbit! Ale jinak si o nich myslím, že jsou neoriginální, zbabělí a nezajímaví.