Těžko by někdo hádal, že Yvetta Blanarovičová oslavila čtyřiadvacátého září padesáté narozeniny. Na svůj věk vypadá skvěle – má pevné tělo, nepřiznanými omlazovacími injekcemi udržovanou tvář a tvrdošíjně popíranou plastikou vylepšená ňadra. Ona si je přitažlivého exteriéru samozřejmě vědoma a živí jím svůj věhlas jak se dá - ve společenských rubrikách uveřejňovanými snímky z dovolených, na nichž pózuje v plavkách počínaje, toaletami s hlubokými dekolty z gala party konče.

Pro padesátnici Blanarovičovou se zkrátka stal vzhled větším nosičem popularity než herecká, potažmo pěvecká kariéra. V posledních dvou, tří letech se především píše o tom, jak vypadá, kde se v pařbě odvázala, jakého (výrazně mladšího) muže uhranula. A kdo je ten utajovaný milenec ze Slovenska, který jí za padesát tisíc koupil značkovou kabelu…

Tudy cesta nevede

Nic proti takové image, protože udržet si pozornost veřejnosti, která je v poptávce showbyznysu podstatná, není jednoduché. Se slávou pohádkového čerta si opravdu nelze dlouhodobě vystačit a ani ústřední role v muzikálu Michala Davida, Mata Hari, kde v hlavní roli špiónky Blanarovičová alternuje Kateřinu Brožovou, na tomhle faktu nic nezmění, do kategorie top hvězd ji nevystřelí.

Horší je, že Yvetta podlehla euforii ženy, jež nestárne a svým zjevem stále klátí muže (i mladé frajery) do kolen. A protože velkým vkusem, osobností umocněnou kreativitou na poli stylingu nikdy nevládla, výsledkem je více méně rozpustilá, svou podstatou ke střelnici mířící panička, jež tvrdí, že nejlepší plastikou je dobrý sex. Panička, která za trendy zaostává, k nadčasové eleganci má daleko, přestože říká, že na módě je závislá. Což se nevylučuje, protože ženská parádivost a eleganci určující vkus opravdu nejsou spojité nádoby.

Fotogalerie
5 fotografií