Po nekonečné okurkové sezoně (tak my bulvární novináři říkáme době, kdy se vůbec nic neděje, nejsou žádné mejdany a z prdu musíme vyrobit kuličku, pozn. red.) konečně pořádný večírek. A co víc, konal se v luxusní vilové čtvrti v pražských Dejvicích na zahradě jedné z vil. Šampaňské a víno teklo proudem, grilovalo se maso, rožnilo sele, nechyběly růžové dortíky a byl i úžasný ohňostroj.

Večerem provázela dvojice, jež  na jedné internetové televizi měla pořad Nekecej Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra. Jejich marný pokus o vtipné moderování nevyšel, takže jako by se nic nestalo, o to víc se všichni těšili na módní přehlídku. Ta byla tak akorát dlouhá a milým překvapením byla účast dcer Petra Novotného Soni a Vladimíra Kratiny Dominiky. Velké kočičky, vsadím stovku, že brzy vyhodí ze sedla Agátu Hanychovou.

Mezi slavnými kralovala vysmátá zpěvačka Yvetta Blanarovičová v doprovodu urostlého syna Matyáše, modelka Kateřina Průšová, manželé Jiří a Hana Krampolovi, Marek Ztracený, Zuzana Belohorcová, Lucie Benešová nebo Nela Boudová.

Novou francouzskou značku do Prahy přivezl šlechtic vikomt Arthur, který se kamarádí s Pippou Middleton. Jojo s tou Pippou, co na královské svatbě díky své sexy prdelce, zastínila prince Williama a Kate. Arthure, přivez Pippu do Prahy!

Této značce vévodí syté pastelové barvy - růžová, zelená nebo červená. Takže jste na mejdanu každou chvíli potkali muže v růžových manšestrácích nebo v semišových botách, které místo spony měly otisk růžových rtů. Konzervativní Češi se zpočátku na tyto odvážné muže dívali skrz prsty, ale po dvou dvojkách francouzského vína se zajímali, kde tyhle pestré modely koupit a po lahvi je teď hned chtěli mít na sobě.

Každopádně to byl vydařený zahradní mejdan, který se protáhl až do druhé hodiny ranní.

Fotogalerie
12 fotografií