Paul Gohranson tvrdí, že právě proto, že byl Michael Jackson neplodný, věnoval jeho tehdejší milenec, kožní lékař Arnold Klein, Jacksonovi své sperma. Král popu totiž bezmezně toužil po tom, aby se mohl stát otcem.

Čtěte také:
Michael Jackson: Zanícené rány, vpichy, odumřelá tkáň


„Zeptal jsem se Arnolda, proč Michael nemůže použít své vlastní sperma. Arnold mi řekl, že Michael děti mít nemůže,“ řekl Paul.

Dr. Klein Jacksonovým otcem opovrhoval. „Michael se Arnoldovi svěřil, že ho otec opakovaně fyzicky týral. Minimálně dvakrát Michael zmínil, že ho otec udeřil do pohlavních orgánů,“ řekl Gohranson.

„Jednou to bylo, když byl Michael ještě hodně mladý. Joe Michaela nakopnul nohou a opakovaně ho bil,“ líčil Paul. „Michael se snažil svého otce hájit. Prý ho mezi nohy nakopnout nechtěl, stalo se to prý omylem,“ dodal.

„Podruhé to bylo, když Michael vydal své sólové album, které nemělo příliš velký úspěch. Lidé spekulovali, že Michael ztrácí hlas i svou charakteristickou image. Joe ho vinil z toho, že dělá ostudu celé rodině. Michaela jeho slova rozplakala. Otec na něj začal křičet, že je slaboch a že slaboši ‚koule‘ nepotřebují. Nato ho začal opakovaně bít do slabin,“ popisuje šokující minulost Paul. „Právě tohle zranění podle Kleina způsobilo Jacksonovu neplodnost,“ dodal.

Podle doktora Kleina se Jackson snažil počít dítě přirozenou cestou. Bylo to koncem osmdesátých let. Když ale pokusy selhaly, Michael navštívil urologa, který mu řekl pro něj zničující zprávu, že nikdy nebude moci mít vlastní děti, protože jeho pohlavní orgány nedokážou produkovat sperma. „Proto mu doktor Klein poskytl své sperma,“ řekl Gohranson.

Joe Jackson (79) veškerá obvinění z toho, že by kdy bil své děti, tento týden odmítl. Patriarcha Jacksonovic rodiny byl opakovaně obviňován z toho, že v dobách největší slávy skupiny Jackson 5 své syny tyransky trestal. „Michael nikdy nebyl bit tak, jak to všichni popisují. Každý rodič občas plácne své dítě, když něco udělá špatně. Já své děti nikdy netrestal více než jiní rodiče,“ vzkázal Joe Jackson prostřednictvím svého mluvčího.