Meghan Markleová a princ Harry si užili Den matek ve svém domově ve Windsoru, tedy na panství, kterému se říká Frogmore Cottage. Čerstvá maminka sdílela na sociálních sítích roztomilou momentku své pravé dlaně, v níž něžně spočívají Archieho malé nožky. Jde o první (a navíc podle všeho soukromý) snímek, kterým se vévoda a vévodkyně ze Sussexu pochlubili na instagramu od oficiálního focení ve středu.

„Vzdáváme hold všem dnešním matkám – minulým, současným, budoucím i těm, co s námi už nejsou, ale navždy na ně budeme vzpomínat. Ctíme a oslavujeme každou z nich. Dnes je Den matek v Americe, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu, v Jižní Africe, Keni, Japonsku a celé řadě evropských zemí. Tohle je první Den matek pro vévodkyni ze Sussexu,“ stojí v popisku neskutečně sladké fotografie, která za pouhou hodinu, co „visela“ na síti, získala neuvěřitelný půlmilion lajků a necelých osm tisíc komentářů, které se rozplývají nad královským miminkem.

Zahraniční média dnes rovněž přinesla nová „exkluzivní“ vysvětlení a teorie, proč dal princ Harry a nepříliš úspěšná hvězdička seriálu Kravaťáci svému potomkovi jména Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Harrison má být údajně Meghaninou poctou jejímu „nejoblíbenějšími Broukovi“, tedy členovi britské kapely Beatles Georgi Harrisonovi (†58). Archie má být zas Harryho odkazem k majorovi Tomovi Archer-Burtonovi, válečnému hrdinovi a velkému mentorovi rusovlasého prince, s nímž sloužil během své vojenské služby v Afghánistánu. Vojáci mu totiž přezdívali Archie.

VIDEO: LESK! Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií